Здраво , ке ми треба смештај во Охрид за ден или два (две соби најмалку ) доколку имате некоја препорака би ве замолила да ми пишете инфо во порака за крајот на август, и ноќен живот како е тој период но не за време за викенд ,туку сред недела претпоставувам дека има и преку недела затоа што е лето ..
Топло би ти ги препорачале апартманите Св. Димитрија, лоцирани се во близина на Водовод (во чаршијата). Преубаво се уредени, ми оставија супер впечаток. Прогуглај за контакт, сигурно ќе најдеш нешто. За забава и ноќен живот, сигурно ќе има, порано дискотеката Парк работеше и преку недела, се надевам и сега работат дискотеките.
Iskustva od apartmanov ???https://www.pazar3.mk/Оглас/Се-изна...staj-vo-ohrid-studija-amigo-vo-centar/3205979.
Некој да ми препорача добар ресторан во охрид? Воедно ако некој бил во Канео летната бавча и ресторан како се движат цените и дали е убаво јадењето?
Ајде Охриѓанки мала помош Сакаме да одиме за Охрид околу 5-6август една недела Бараме убаво место најбитно ми е да е чисто и да има убав двор за децата да си играат, така се навикнати дома и не би издржале да бидеме во стан некаде Ке бидеме со пријатели и тие се со деца па најпогно мислам би било некој спрат од кука или некој апартмани кои имаат кујна вц кои ке бидат наши а не заеднички и за други туристи Се надевам некој ке ми помогне
Барам сместување за четворица од 30јули до 5 август во Охрид или Градиште.Дали било камп приколка,куќа,бунгалов или стан не е важно.Ако има некој што издава или знае некое место нека ми пише во приватна порака. Фала ви.
Препорачајте ми Хотели во Охрид каде што има убав надворешен базен ама воедно и помало базентче за деца??
Добар ден! И јас барам сместување во Охрид од 02.08 - 04.08 (значи во недела да се замине), за двајца. Има ли некој да понуди?
Незгодни се и арогантни. Ти викаат „еееј кафе варете на плинско“. Демек да не се залеташ да не видиш па да им вклучиш шпорет, а не се свесни колку селски впечаток оставаат со тоа.