Фала многу, се распрашав и низ луѓе во Охрид, мислеата се поделени, ми рекоа дека некои кампови де средени, некои пак се ужас .... А тоа за тоалетите ми е најголем проблем сега искрено, не ми е баш да делам со многу луѓе и слично. Ова ми одговараше од причина што ќе одиме 5-6 души а реално цените за апартмани се Too much, ама ако знаете некој што издава, а цените да не се астрономски препорачајте ми. Не сме за 1-2 ноќевања, би останале 5-6
Има во другото сокаче кај мене што издаваат по 400 денари (можда беше и 350) од лице. Е сега не знам дали имаат слободно. Од центар е негде 2км, а од плажите повеќе. Поповолно ти е во приколка во камп, а и подобро искуство е. Ако сакаш број за овие в комши пиши ми порака.
Јас не сум појден Охрид, али затоа после илинден сакам да одам на 3-4-5 дена. xD Нејќам многу гужва, да не знајт некој што нудит смештај?
Каква е плажата кај хотел Мизо?На мапата ми покажува дека таму има градска плажа,како е таму има ли гужва,песок?
Dali ima nekoj sto prestojuval vo hotel Desaret i dali e ubavo tamu? Se mislam pomegju nego i akvalina
Аквалина е понов, мислам и поубав, најдобро спореди цени и размисли дали сакаш да си блиску до градот или далеку. Ако доаѓаш деновиве, одење од Пештани до Охрид ќе ти трае 2 саати.
Моите се вратија од Десарет. Хотелот не чинел ништо посебно,а плажата била убава ама они не отишле ни еднаш во градот ради гужвата и плус далеку е ептен
Vodata e ok za banjaje, plazata e sitni kamencenjinja, privatna e nema od strana, mirna relaks atmosfera.Hotelot e nov.
Од годинава не, освен што знам дека има промени кај еден од кафичите. Ама генерално една од поубавите плажи е. Ако прашуваш за хотелот, океј е. Ништо посебно.
Koj hotel mi go preporacuvate od poubavite so plaza? Sv Stefan prasav nema mesto a nie sakame sega od 3ti avgust
Белви, Аквалина, Вила Бисера ја фалат многу... Не знам за хотеливе многу, не сум седела во такво сместување никогаш. Може е подобро за тие пари да разгледаш вили.