Мислам дека ќе се снајдеме. А дали примаат во кафичите на плажа без вакцина? Значи за другиве знам, а тие што се по плаживе?
Секаде бараат освен во маркет. А баш на тие плажи нема кафич, има еден ресторан Кај Каневче се вика. И пред таа плажа има една Сараиште се вика тука има кафич. Можеш да земиш кафе за носење без вакцина.
Здраво, дали бил некој во бунгаловите на љубаништа што се? Да сподели искуство дали е чисто средено и сл
Luge sakam vo nedela da odam vo ohrid samo sto neznam dali ima kombinja za do sveti naum imam odeno samo so kola i ne sum sigurna dali bas do gore ima od onie kombinjata sto nosat na plazi ☺
Decki kakvo e vremeto vo Ohrid momentalno..gledam vremenska prognoza ama ne mi e od pomosMislenje od nekoj so e tamu mi treba,sakam vikendov da dojdam,pa od priika da znam sto da ponesam
Здраво девојки Сакам да го изненадам сопругот за роденден да резервирам во хотел Тино Свети Стефан, па ако може да ми пише некоја од вас што била дали е убаво? Собите дали се чисти, убави? И за храната ме интересира дали е вкусна во ресторанот за вечера да одиме таму? Фала ви многу
Да, убаво е, фин персонал, чисто, храната исто солидна. Ако не ти е проблем малку повисока цена напомени им соба со поглед на езеро, има преубаво зајдисонце. Морам да речам пазете со тие собните папучи плочките ненормално се лизгаат ако се намократ, јас како жаба се плеснав доле 8ми месец трудна Базенот е мал, спа центарот не го видов, мм рече ок било. Паркинг исто има. Убав помин.
Бараат ли сертификат ? Сакам во хотелче во Охрид да одам бараат секаде или не? За цена не ми е битно само да е некаде без сертификат.
Летото бевме на свадба на отворено во хотел Филип....прекрасен амбиент покрај базен.. цената варира од мени до мени... во случајов мислам дека беше 28 евра /порција...