Ne znam za vas ama jas edvaj cekam da dojde letoto i da otidam na edno 10 dena so drugarki za Ohrid. Koj sto saka neka vika ama Ohrid e zakon.
Duri sega go gledam odgovorot. Da sum bila ama nogu e uka buka, ne mozam tam da odam, plus ima nogu luge so gi znam od mojo grad i tam odat a toa go najveke mrazam. Taka da ojdeme 2-3 pati i tolku posle pa na Golden Beach hahaha
Dali nekoj vo skoro vreme bil vo hotelot Tino Sveti Stefan. Dali e cisto dali se pocituvaat merkite? Se mislime da odime ama nekako mi e strav zaradi koronava bas zimskiov period.
Ле-трик, Камелеон , Урбан Планет....Ѓоко Танески но со оглед на тоа што тој е и во еден од кафичите не знам како ќе се одвива тоа.
Здраво, Ве молам да ми предложите место за пиење кафе надвор од Охрид, некаде надвор од градот, покрај езеро или со поглед на езеро. Што работи сега периодов?
Надвор од градот покрај езеро се Св. Наум, Љубаништа, Пештани, ама не знам дали сега работат кафичите. Има добри и пријатни места настрана, но не ми текнува ништо покрај езеро моментално. Едит: Заливот на коските - на интернет пишува дека комплексот е отворен секој ден, освен понеделник. Последно кога бев имаше и помал кафич, па може да се пие кафе со поглед на езерото и куќите. Не можам со точно да кажам дали шанкот работи сега, но може да се јавите и да прашате.
Би сакала за Велигден да одам до Охрид на 3-4 дена. Најважно ми е хотелот да има затворен базен и нормална цена. Предлози?
Со затворен базен е Тино Св. Стефан. На групер побарај може има со купони. Нормална цена за празник не очекувај. Тогаш печалат угостителите.
После 2 години, повторно сум во Охрид на релакс малце. Имам седнато и во Лихнодос и во Тино'с, но дали имаа промена во храна? Каде би ми препорачале ручек?
Коза Ностра Антико, карши Леонардо Спицикато ќе кажев, ова на С како беше на кејот на крај.. епа Чун, Два Бисера Кај Мече Кај Мече е дра ма