Здраво, да не знаете како се вика вилата каде што Ана Стојанова правеше свадба? Знам дека едно време ја гледав на Booking ама срга не ми текнува името Се издава ли сеуште?
Здраво девојки. Јас и дечко ми ќе одиме на 2,3 дена до Охрид па сакам максимално да го искористам времето. Не сакам само да одам на плажа, стан, па подоцна кафе. Ќе ве замолам за помош што се интересно може да се види, што да се посети, каде може на добар ручек или вечера и за на крај некое убаво мирно романтично местенце, ќе ви бидам благодарна.( инаку ова е мој прв одмор со него во 3 години)
St.jovan kaneo, Plaosnik, stariot grad, carsija, prosetka pokraj kej, Sveta Sofija, ako ste so kola na vrakanje moze da posetite bay of bones, Sv.Naum Ohridski, za vecera amfora restaurant hranata e mnogu vkusna personalot na nivo usluzliv za romanticna vecera topp.
Дали некој знае дали на трапејца има лежалки и дали работи ресторанот не сум била повеќе од 10 години па не знам како е сега???
Сега има неколку ресторани за кои да најдеш слободна маса во овој период од годината е скоро па невозможно. Паркинг има по приватни дворови и некои заградени парцели, за цена се пазариш со домаќинот. По уличката надоле е гужва и хаотично, што од коли со кои едвај се разминуваш, што од пешаци. На плажите исто така е гужва и треба да се оди рано сабајле за да најдеш место. Искрено не препорачувам да се оди периодов околу 02 август. Ова е некое мое искуство, доколку нешто се променило- нека сподели некој.
Дали знај некој црква свети недела во долно Коњско кога е отворена кога има некој. Ме ограбиа во црква....црква шо пошол да запали свеќа. Гледам камера има па да попитам, сношти немаше никој.
Ништо не се сменило, исто е. А и јас истото им го викам на сите. Ако сакаш трпејца да ја видиш и убаво да си поминиш после 10ти август, сега е калакурница
Дали има некоја мирна плажа со лежалки? И каде можам да купам книги во издание на Три и Libris? Фала.