Книги од Три и Арс Либрис ќе најдеш во книжарница Просвета, таму нема што нема. Се наоѓа на Старата чаршија и нема шанси да ја утнеш, Џамијата е веднаш зад неа.
Па денес и претходните денови дефинитивно. Од утре кажуваат полошо време, па не знам како ќе биде. Иако често знаат да утнат овие од временска. Ми се има десено намерно да не одам дента на плажа во очекување на врнежи секој момент како што пишело на временска, а времето цело време да било топ.
Јас задутре Уште пред 1 месец ми е испланиран одморов и кога видов пред 2 3 дена дека се смени прогнозата дамла ме удри
Може ли нешто за месецов негде да се најде за 3-4 дена смештај со нормална цена за Охрид? Што гледам на booking цените претеризам се, таму секогаш и поскапо некако ми е ама за тие пари Хрватска ќе си уплати човек.
Може да се најде, јас најдов ново, модерно ама мало станче за 1500ден, сеа зависи што бараш ама се наоѓа
Девојки често се прашува за превоз до Охрид. Ова случајно го видов па споделувам со вас Спојлер: Превоз https://grouper.mk/deal/avtobuski-bilet-skopje-ohrid
Здраво, ме интересира дали некој/а има информации во врска со КТВ - Инфел во Охрид. Конкретно ме интересира работно време, плати и условите во самата компанија. Секоја информација ми е добредојдена. Ви благодарам на сите!