@tuturutuu Mene ednas taka me pustija, bev maloleten, no so licna karta..Ne sakase bas da me pusti no mu rekov deka ja kupiv kartata, da ne odi za dzabe frleni pari, mu rekov deka mnogu maloletni gi primaat, a mene ne saka i me primi.. Ne e 100 % sigurno dali ke te primat. Zavisi kaj kogo ke naletas.i kakvo mu e raspolozenieto.
Би се надоврзала и со тоа дека нешо ви последно има мн полиција и рации па можеш да наебеш зошто сепак си малолетен, без разлика на личната карта… ја не би ризикувала после ќе треба мама и тато да те вадат од станица ♀️
Девојки, препорачајте ми смештај во Охрид, а да не е 2000 денари од вечер. Не ми треба луксуз, само да има брачен кревет, и да е чисто и средено. За локација, може стар град, Далјан, Пештани...
Го качија ли паркингот 100 ден од саат во центар? И каде може да се паркира, а да е со пониска цена? Ми се оди ова лето Елшани, Пештани, ќе видеме, ама за паркинг не знам...
Буквално на секоја од околните учичли е поефтино отколку околу плоштад. Сврти круг, најди место… две мин разлика е
Абе мене соба ми треба и тоалет само. Минатата година бев во апартман, кревет, во продолжение кујниче, без маса за јадење, немаше кај да се седне, без тераса, тоалет два на два и беше 3000 и нешто од вечер. Знам дека веќе нема за 300 денари ноќевање , ама еве 1000 нека биде и подалеку од центар нека е, ама 2000 и нагоре ми е претеризам за Охрид, посебно за една соба со вц.
Дали има превоз (комбиња, минибус..) од центарот до подалечните плажи и колку чини билет? Порано минибусчиња кружеа на секој час, карта беше 30тина денари. Меѓутоа сега не знам како е. Пратете доколку има некој информатор.
Во лаки беше 800 ден , сега не знам.. и гранит е тука негде 600 мислам дека. Ова беа пред две год цените сега не знам
Дали некој знае дали можи да се користи плажата на Метропол лејк ресорт од посетители кои не се гости во хотелот и доколку можи колку се плаќа за лежалки и паркинг?
Горица втора пред плажата Немо на кружното нагоре, па се симнуваш по скалички, плажата е мала но е убава и со природна сенка од дрва, исто така и плажата после Немо Славија и тука има дрва