Здраво дали некој досега е престојувал во вила Делфин во Охрид веднаш до луна паркот,па да каже искуство
Ајде охриѓанки каживајте дали може до Канео да се стигне со количка по некој пат? Не можам да се сетам
Мислев да ја оставите таму колата секако е паркингот слободен и од таму да одите за канео,накај патеката за плаошник има едно патче кое води надолу за канео ама за со количка да не ви е ептен удолница,или детенцето во раце по удолницата и еден да ја турка празна количката
Ми треба сместување во Охрид, блиску до плажа. Пештани има предност, но може апартман од Св Стефан до Пештани.
Поголемо мачење ви е од горна порта. Од плоштад преку мостот дирекно сте канео за макс 10 мин. Метропол е еден од најголемите и најубавите хотели во охрид од бивша сфрј и се уште си го држат реномето
Дали се издаваат бунгаловите во Десарет или се приватни? И доколку се издаваат дали знае некој колку пари?
Исто така ние сме оделе по патеката кај лабино со количка и е преубаво ама само до канео бевме одозгора знаеш колку за сликање и назад,само мм пешки слезе до црквата поради скалите ...
кај Лабно има каде да се паркира? И со количка по патеката да шетаме? Порано сме оделе од Канео натаму пешки ама дека без деца не сум приметила дали има скали и сл.
Да се паркирате исто горна порта и лево по патеката ќе видите од тука се оди сега е направена со бетон супер е,има еден дел како мала удолничка и угорничка ама не е страшно кратко е тоа,скали нема од тука
Здраво на сите, оддамна не сум била во Охрид на одмор па сакам да прашам како се стигнува од центар до плажите, уште ли е со комбиња? И кои плажи би ги препорачале за помлади луѓе? И ако знаете колку се цените за лежалки, за влез ако е потребно? Благодарам однапред
Комбиња или сопствен превоз. За млади ако скаате забави следете по инста кај има дешавки. Меѓутоа градиште и џангл се уште си го држат реномето за журкаџиски плажи. Лани доста забава имаше и на плажата парк (не знам сега како се вика).
Здраво сакаме еден викенд со малиот да одиме во охрид… Не сме биле со години и Охрид генерално не го познавам. Дајте предлог за убава плажа? љубаништа знам е песок ама немаме услови за кампување…