Хехе,не бре не е можно.Што ви е ? Па нели таа со син е беше кај Биба,ке ја познаеја да беше таа и +мртва е Ама нештоо мн сомнителни ми се !
Линк немам ама филмот се вика Umutsuz ev kadinlari ке пишеш на youtube (која епизода сакаш)пр Umutsuz ev kadinlari 22 Bölüm - Tek Parça и целосна епизода ке ти даде
ако е според американската серија како што досега беше тоа е син на таа сосетката нова и псхички не е стабилен и бил обвинет за убиство можеби овде на татко им а можеби на едно девојче и затоа го чуваат затворен Спојлер ама накрај ке испадне дека другиот нејзин син е убиецот на девојчето според амер.серија а овде незнам
Ајде малце сликички.. Тацка многу ми е мила Многу ми се милиии Таци кога ја згазна Кате..ХАХАХАХА многу ми се миллиии Зашо плаче Таци овде во венчаница..и со кого ќе треба да се венча? Маке Биба Душичка Гоцаа Никола син и на Биба Маке и Биба Никола Лео Еве ги сите Иначе серијава е смешка..Многу ми е смешна Таци колку е глупичка..Кате ми е глупо ороспиче..Биба е напорна шизофренична кога станува збор за хигиена..Маке и маж и ми се многу слатки..Како вистински пар..Ептен се слагаат..А Гоцка смешка жива што ќе науми ќе и се оствари..Али имажава им се врвв!!
ТАци ке треба да се земе со Стефан,ама тој ке избегс т.е. ке си отиде заради нештоо,и таа ке трча расплакана на улица.Сето оваа ке е денес ,во денската епизодаа.
Ајде сеа отпочеток ќе треба да ги памтам имињата и поубаво ми беше сихронизирано..Си седев на нет и слушав шо зборат ,а сеа морам да гледам за да сфаќам
денес мајка и на таци ке треба да се одава, а таци ке ја облече венчаницата да ја проба или нешто така, и стефан ке наиде и чуе некој раговор помеѓу таци и мајка и и ке се налути и ке си замине, затоа таци ке трча по него во венчаница
Сега ситее ги направиијјаа со ппревоод....ГЛУПОСТИИИИ...ГЛУПАЦИИИ... И никакквии им се гласојтее...i +на ситее имињата им се смењети....амаа ситее до едноо.... КАНАЛ 5 ГЛУПАЦИИ НА КВАДРАТТТТТ... МИ СЕ ОДМИЛИ ДА ги Гледам. И какоо да продолжувааат со епизодивее по турскии а не од каде што ние застанавмее со епозодите... Затоаа што крајоот не им се знае,затоа атака направијаа...
Сценариото е исто како она на американската верзија или..? И ако е, тогаш која е Гоца од другата верзија?