Да со американско сценарио е Гоца е Габи ако не грешам Што им е на овие од Канал 5 еднаш вистинското име го даваат еднаш тоа што ние го знаеме
Не е толку лошо без сихронизација, чудно е дека не сме навикнати. Ама со нашата сихронизација и со нашите имиња делуваше комично серијата, а вака не е и затоа сум за да ја вратат сихронизацијата. Гласот на Таци/Јасемин колку е смирен, дури најтивок ми се виде од сите домаќинки, а онаа нашата што и го даваше гласот колку викаше. Уааа за канал 5 own: или давјте од почеток до крај со сихронизација или без, а не вака како ќе ви текне.
Ама ретардирано ми беше што им даваа македонски имиња,сега вака без синхронизација да се збуниш скроз,незнаеш кој кој е. Серијава цепки ми е,иако ретко ја гледам ептен,знам што се дешава донекаде,ама ретко стигам Таци мила ми е многу,заљубена скроз,како таа да е тинејџерка а Горде мајка Кате,секад знае како да се снајде во секоја ситуација,ама многу нервира,се меша ко џокер во покер. Гоца срцка ми е,се што сака и се исполнува Маке истотака ми е голема срцка,мила,грижлива,се Биба идиотка голема,само ги напиња другиве,ме нервира.
Немам гледано едно 5-6 епизоди и вчера после толку долго време погледнав и ваква останав ! Цела се збунив. Се ми се испомеша. А поебно па без синхронизација. Незнам кој како се вика. Ништо не сфаќам. И може ли да ми појасните малку. Зошто Стефче ја остави Таци? Дали Таци го испрати Мики во Анкара? Која е таа Мелда или како и да се вика, што и е противничка на Маке?
Неколку пати ја имам гледано, искрено благе везе ми нема. Тие што ја гледале оригиналната знаат на што мислам. Знам дека турциве си ги откупиле правата па си ја преработиле ама искрено благе везе нема со оригиналот. Каде каде е подобра американската верзија
Вака Стефан ја остави Таци бидејќи дозна дека го испратила Мики во Анкара а пак Мелда таа и е главна на работа на Маке и многу беше лоша со неја ова што ја тргнаа сихронизацијата претеруваат стварно сега не знаеме кој е кој за кој зборуваат и еднаш го даваат името турско еднаш тоа што нашите им го ставиле како Мики еднаш така го викаат еднаш Мерт го викаат исто и Кузман цело време со турско име го викаат и дојде адвокатот ко кажа господин Кузман знаат ли овие што прават не ми се гледа серијата веќе
Лол бе.. Сакам сихронизацијаа ... ме нервира вака сето е измешано , сега овие што сихроницираат 01859805 % се на одмор и затоа вака прават .. глупо е вака поубаво е со нашите имиња, подобро ги глумат нашите.. Гоца сега како глупо ми зборува а јас навикната на нашиот ( македонскиот ) глас... КАНАЛ 5 САКАМЕ СИХРОНИЗАЦИЈАААААА! own: own: own:
Најверојатно не можеле да ги плаќаат па ставиле со превод ама многу е лошо вака не знам кој зборува за кој зборуваат се е измешано ако сакале без сихронизација требало така да почнат и јас вчера кога видов останав вака претеруваат или со или без неможе пола така пола така не ми се гледа серијава
Еј стварно претераа Канал 5, требаше од почеток да си ја даваат со превод, они многу вештачка ја направија серијава, иначе Јасемин е Таци, Елиф е Маќе, Нермин е Биба, Зелиш (или како ја преведуваат) е Гоца, Емел е Кате.
Ако забележавтее многу епизоди имаат прескокнато. Значи нашиве застанаа кога Таци и Стефан беа скарани,а вчера почнаа да кажуваат дека мајка и е дојдена.Е жити све од каде се појави мајка и кога не беше тука? Забележуватее дека имаат скокнато??? Инаку по предлогот на Кат 250 (аллал да и е) ,може да им напишеме да ни го вратат со синхронизаација и да ги има нашиве имиња,да ги разбираме. Сакате ли? Ако не има повеке сигурноо ке ни ја вратат. Ајде ситее кои сакаат нека кажат за да се здружиме...
Што зар уште ќе даваат без сихронизација???Не е смешно веќе посебно Таци кога ќе се издереше за нешто...
Зошто Стефан и кажа на Таци дека на последната страна пишувало дека таа ја изгорела куќата на Емил како прво ја изгоре куќата на Кате како второ Емил треба со турско име да го пишат како што го викаа цело време што им е на овие?