Женски ја гледам серијава ама од 10 наутро на канал 5, тоа е репризата, а некако не ми се станува така рано во кој друг термин ја има?
Оваа мајка и на Таци е жива комедија. Колку пати само се премажи!? Ни самата незнае што сака. Ден се разведува, ден се мажи. Се гледа Таци на кој се метнала во будалаштините.
Децава на Маке се ЛУДНИЦА,незнам како издржуват со нив а да не им удрит ни едно шамарче Биба е вистински спас за нив.....
Господе Боже, овој аптекаров некој болен манијак е . Што се не правеше во куќата на Биба. Незнам зошто уште ја замара кога знае дека не го сака и има убав брак. А баш ми е мило за Таци и Стефан. Конечно се заедно.
И јас не можам да го поднесам оној болен психопат, аптекарот. Греота Бранко си умре мислејќи дека Биба го труела, а што убаво само пред тоа си гугуткаа.
^ Леле, умре навистина? Јас не догледав до крај. Иначе не го сакам веќе Мики. Каков манијак бил тој, аууу..
^ Хахахахах, па стварно е така. Иначе баш ми е мило што Таци и Стефан се заедно. А гледав некои слики, нешто Таци во венчаница ќе плаче на улица. Некој да не знае што е?
Значи оваа Таци има толку вознемирувачки глас ,кога зборува таа мора да го намалам тонот да не помислат моиве дека гледам филм за возрасни
Се сложувам со тебе..Ама гласот на Горде(ќерката на Таци)ми е најодвратен.Кога ја слушам ми се повраќа