Добро бе луѓе, во колку часот играат.. ги гледам само ако ги фатам од среќа.. барав термин ама никако.. ќе ми помогне некој
ееее закон ми е гоца значи ко и рече на свекрва и ама син ти не мисли така за чипките се умрев од смеење и кога го зафркна му се прчи тука и му вика ама злато не можам мака ми е утре ќе треба да чистам хахахах закон е
Како се вика онај глумецот, детето шо му е мајка му почината? Не ги следам, ама него онака го забележав многу симпатичен ми е
син и е на таа ,а негов брат..ако ја гледавте англиската верзија тој црнецот шо ќе се заљуби со ќерка и на Бри(Биба)
Стварноо нештоо сопмнителни и мене ми се..Постојано поввторуваат „да не не осетатт,да не се посомневаат“.Штоо е навистина работаваа??
Се согласувам со претходниве мислења ... Чудни колку се ~ Иначе за да ја гледам серијава .. Неможам да чекам од недела до сабота Даваат репризи на Канал 5 и Канал 5 плус ама досадни се пак истите па истите . . Би сакала да ги даваат од пон-пет ..
Некоја од вас пред некој ден спомна деккаа видела слика од Таци како што плаче на улица по венчаница,незнам што ќе се случи аамаа еве ви ја сликата! download/file.php?mode=view&id=78218&sid=LEJ25ePo2hHIIoiMaxONSKatB0xFw1mA