Јас ја гледав епизодата пред 2 недели и мислам дека тоа е типично за Бри, иако на прв поглед не изгледа така мене ми се лини дека е многу себична, секакви работи може да направи за да го добие тоа што го сака, а уште полуди нешта може да направи само да ја сочува гордоста, таа е симбол за добра домакинка и не сака да ја озборуваат, така да кога никој не ја гледа прави нешта се со цел да остане таква во очите на нејзините другарки и нејзините сограѓани. Инаку и мене премногу ми е жал за Габи, а знаев дека ке стане вака... А еве што изјави Ева Лонгорија на нејзиниот офоцијален ФБ профил... Eva Longoria Thank you for watching Desperate Housewives this past Sunday! and YES Gabby is losing it!!! Watch the next episode it is hilarious! И сега едвај чекам да излезне новата епизода!!! Бај д веј мислам дека ке има пауза од 4 недели, не од 3...
Лавли па јас не го очекував баш ова, она е себична, посебно што правеше со внучето и со ќерка и, ама па кога дојде синот на бившиот маж одлично се однесуваше. И сега некако сменета е на позитивно. Ама оваа постапка е прееееесебична. Срамота. Она сигурно ќе се покае и ќе каже или Кит ќе дознае па тука нивната врска ќе пукне (моја претпоставка). Многу ме нанервира вчера додека ја гледав последнава епизода
Спојлер Многу беше себично ама донекаде и ја разбирам.И така цело време живее во страв дека ќе ја остави зашто е многу помлад од неа, така што ова ептен ја погоди.Ама мислам дека на крај ќе направи како што треба, ова и е моментално.
Спојлер И јас мислам дека ќе му признае. Па и со син и ја исправи грешката, се врати по него откако го остави. Сега малку е заслепена, ама ќе и се отворат очите. Или пријателките ќе и ги отворат ако дознаат.
Спојлер Ако му признае, Кит ке ја остави, барем јас така мислам. Тој сака деца а Бри неможе да му роди а + сама се изјасни дека и несака да чува. А кога Кит ќе чуе дека има син во него ке се родат татковски чуства. И 100% сум сигурна дека ако бира мегу Бри и синот, ке го избере синот... На Бри можеби Орсон ке и се врати
Cношти ја гледав првата епизода од новава сезона Спојлер Mногу ме изнервира Kарлос,кога рече E ние значи 8 години сме одгледувале,чувале друго дете а што сега пријателкана од линет ке се всели тука?
Спојлер Kерката на габи и карлос,мислам хуанита се викаше,испага дека била смената кога била бебе во болницата од страна на некоја болничарка и карлос дозна и се испонаша многу ладно,дрско и ме изнервира и таа не им е керка,туку сега ке ја бараат вистинската керка
Спојлер Волфче, гледај, тек Карлос колку ладен ќе биде ќе се чудиш Да, таа на Линет ќе се пресели на улицата, ама интересна е.Блазе си ти колку имаш за гледање
Спојлер фемина начекав назад некоја епизода онлајн и така се досадувам ја гледам се вика where do i belong? многу ми е жал за габи и за линет
лелее серијата ја ОБОЖАВАМ!!! најдобра е ми се допаѓа посебно музиката во серијата буди чувства во тебе ги сакам ненормално
Спојлер леле девојки таа жената на пол,како е ококорена во очите препоставувам и неа накрај ке ја нема
Спојлер Мене ми делува како исплашена несигурна, ми се чини дека имала некоја голема траума во животот
Спојлер Да, да но што знам, ми изгледа многу по исплашена Ајде уште 2 дена и нова епизода, четири недели чекам.