Мноооогу ми беше интересна епизодава Спојлер Се надевам дека Линет и Том нема стварно да ги разделат, ми беа синоним за убав и складен пар.Ама Линет направи од мравка слон, многу и беше глупаво однесувањето, а немаше причина.Габи има изгледа некој таен обожавател-манијак.Пол направи баш како што и очекував, ама ми падна жал за Сузан.Ама со Бри и тој Чак се изнасмеав За жал уште следниот понеделник ќе има само, ама ај ако ништо друг две епизоди одеднаш
Две епизоди одеднаш? Па нели 24 епизоди имаат сезониве? И да, интересна епизода. Спојлер Линет го претера и се согласувам со Том, дека она е таа која секогаш мора да ја има контролата. Но Том е тој што е исфрутстриран поради истото, па и он го претерува. Уф, и јас се надевам дека нема да се разделат, па поминале низ се и сешто, ваљда и ова ќе помине. Сузан е греота, ама мислам дека ќе и текне за Фелиша. Реакцијата за колачињата и беше претерана, па од еднаш ништо немаше да им се случи на луѓето, ама изгледа не знаеше за каков отров се работи. И хмм, кој ли е човекот што ја демне Габи?
Штета што на крај од сезонава епизодиве станаа ептеен добри. Спојлер Добро што и е проблемов на Линет, прво она го натера Том да се вработи таму, сега и смета.Премногу сака да ги контролира работите, поточно сака се од неа да зависи. Не верувам дека ќе се разведат, ова им е само уште една криза која после одреден период ќе им помине. Жал ми падна за Сузан ама со колачињата претера, точно не знаеше каков отров имаат но сепак... реакција уште пред да му објасни на Пол за што се работи-не и требаше.Ама ајде мора да биде интересно. Бри и Чак ми беа многу интереси и ќе испадне нешто добро од тоа. А се чудев кој е манијакот што ја демне Габриел, мислев се појавил претходно ама глеам по коментариве дека е не кој нов. Сигурно некој од градчето кај што живеела, можеби очувот што еднаш спомна кој ја малтретирал ко мала.... да не погаѓам едвај чекам да се дознае.
^^ Спојлер И јас на очувот помислив. Памтам фаци, серијава ја следам уште од почетокот, ама овој типацов со шеширот не го препознав. Само што ептен на крај од сезонава се вмеша и тој во играта.
Спојлер Па би требало да го има и во наредната сезона мистериозниов (ако има наредна, се надевам) зошто во секоја сезона на крај се појавува некој вака, претходната се појави Пол, пред тоа семејството што не ми текнува како се викаше -таа што правеше бомба ор самтинг... знаеш
^ Спојлер Е па можно е мистериозниов да ја има главната пажња следната сезона. Инаку ќе има 8ма сезона 100%, а за 9та сеуште се во преговори
Не сум ја гледала последната епизода, не ми ни текна, еве сега ќе ја симнам и ќе коментирам. Сакав само да кажам: Кога тоа „Очајни домаќинки“ си го смени жанрот и од драма/мистерија се префрли во комедија? Тотално е без дејство оваа сезона, а она што најмногу ме нервира е што ништо не и се случува на Рене, за таков лик ли да не направат приказна бре? Ништо, ептен слаба сезона, се надевам дека е последна, ме разочараа многу. Златни први сезони, каде сте!? Хахахаха таман се пожалив дека нема мистерија во серијава и ете нова мистерија Се свестија сценаристиве изгледа Па добра беше епизодата, сега пак не знам како ќе заврши сезоната. Да не знае некоја дали ќе има нова?
Спојлер Интересна епизода. Ме изнасмеаа Габи и Хуанита. Бри „фати“ нов дечко. Инаку и јас одвај чекам да дознаам кој е тој што ја демне Габи!? Инаку жал ми е што ке има само уште 2 епизоди, кој ке чека до септември
Да ве предупредам во линкот се раскажани последните две епизоди.До некаде прочитав и прекинав, да ми биде поинтересно http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html
Јас ја прочитав предпоследната, последната ке ја оставам.... ке чекам до понеделник... Спојлер Инаку добро си рековте вие, мистериозниот човек е очувот на Габи. Како ли ке реагираа таа!?
А што беше приказната со очувот? Ја силуваше или мене не ми ткнува нешто? И се вадат костури од плакарите, ништо ново.
Да ја силувал кога била мала... Еве промо од финалните епизоди: http://www.youtube.com/watch?v=bZYSxuroAJw И Бри со љубовникот, и нивното „вадење“ http://www.youtube.com/watch?v=MUx_LSaF ... re=related
Спојлер да да ја силувал, кажано беше во епизодата кога Габриел и Карлос беа во градчето кај што живеела и Габи ја виде во црква калуѓерката на која што и кажала дека била силувана а таа не направила ништо туку ја осудила и и рекла дека она е сама крива.
Не го прочитав линкот што го објави femina90, не читам спојлери за наредни епизоди, но од вашите коментари видов дека мистериозниот тип е очувот на Габи и морам да коментирам, т.е. да се изначудам, зашто нели во таа епизодата кога Карлос и Габи отидоа во родниот град на Габи таа требаше на гробот на очувот, да каже како се чувствува во врска со се и да си ги ослободи маките.... Или грешка сум. Ако не сум, ова е голем пропуст на продуцентите.
oo не сум сигурна.... а тоа за очувот на Габи беше претпоставка.... не се сеќавам ова со гробот на татко и останува да дознаеме во понеделник