Спојлер И јас веднаш помислив дека можеби ќе ги спојат Рене и Том. Ама ич не сакам тоа да се случи, сакам да ги смират Линет и Том
Спојлер Јас мислам дека Рене ке отиде со бившиот и ке ја напушти серијата. А Линет и Том ке се пак заедно. А Том и Рене!? Некако не ми одат во комбинација, Том е премногу тивок, а Рене е многу „луда“
Спојлер Точно, ама па нели Том сега многу се опушти со работата и парите, а на Рене не и смета богатство Интересо звучи, ама па и Том и Рене не би требало да се толку идиоти такво нештои да направат.Ама сепак е серија, ништо чудно А Рене не верувам дека ќе си оди, баш зашто немаше некоја посебна улога оваа сезона, а е многу добар лик.Мислам дека повеќе ќе ја активираат следната сезона
Спојлер Останува Рене и следнава сезона. Ништо чудно да ги спојат, да биде поинтересно, ама се надевам дека нема да потрае тоа. И како ќе живеат сега одделно, а пак на Вистерија Ај да видиме дачи нареднава сезона ќе се опраат.
Спојлер Том мислам дека веќе нема да живее на Вистерија Лејн, секако ке доаѓа таму за да биде активен во серијата, но нема там да живее. Инаку сеуште неможем да ги замислам Том и Рене заедно, јас уште се надевам дека тој ке остане со Линет. Како и да е ке мора да почекаме до септември да видиме што ке се случи.
Абе јас ја изгледав епизодава, а заборавив да прокоментирам Спојлер Том и Линет?! Ноооооооууууууууууу!!!!! Најубав пар ми беа, најдобар тим дефинитивно, најсложни, нај нај... и сега се разделуваат. Пак ќе плачам како што плачев за Сузан и Мајк! Како и да е, мило ми е што Бри се смири со Карлос, или така барем ми изгледаше. Кој ли ќе чека цело лето за новата сезона...
Ги имам гледано 1, 2. 3 и 4 сезона. После тоа ми здосади серијава и не ја гледав. Омилен лик ми е Габриела Солис. хДхД
Извинете на која телевизиска програма гледате? Јас ги гледав ан фокс лајф и се истото се вратија 100 епизоди назад кај Дејв и Сузан и Мајк... Едно време беа стигнати до тој странецот кој ја познаваше Габи,а сега повторно овие... Инаку серијава е навистина интересна, омилени ми се Линет(навистина храбра и спремна да направи се што треба за своето семејство),Бри(бизнис жена ми се допаѓа што е елегантна,перфекционист) и Габи(реална и директна)
Рене многу ми е јака и не вервам да ги спојат со Том некако не ми одговарат не знам таа ми е многу фенси жена а тој домакин ми е вкрај,ама сега дека тој вади пари можи ништо Чудно.Жаал ми е за Сузан оти нема да биди појке многу јака ми беше, мразам така ликој ко ке си заминват Жал ми беше за Том оти се трудеше некогаш и Линет не беше справедлива спрема него тој душичка е
На интернет го гледаме, инаку на Фокс Лајф не е прикажувана 6тата ни 7мата сезона... Инаку на тебе озгледа само Сузан не ти е омилена
Ги имам изгледано сите сезони, и можам да кажам дека со нетрпение чекам да им заврши брејкот и да почне 8ма. Сите ми се омилени, стварно не знам која да ја издвојам. Спојлер Ептен ми е шубе што Линет и Том ќе се разведуваат, доколку се деси тоа. Ептен ми се реална брачна двојка, а Линет ми е пиз*а материна. А и стварно малку не оставија во неизвесност, дали тој очувот на Габи стварно го убија, мене ми се причини дека на крајот масата под која го ставија мрдна.. Многу ми се закон. Ако не сте ја гледале, а не ми се верува зашто едно време ја даваа и на А1 обавезно да си ја набавите.
Спојлер сТВАРНО СУЗАН НЕМА ДА ГЛУМИ МНОГУ ЈАКА МИ БЕШЕ СЕ ШО ПРАЕШЕ ЗА ПОЛ НЕ Е ФЕР СТВАРНО ДА СИ ОДИ НЕМА ДА БИДИ ИСТО СЕ НЕРИВИРАМ КО КЕ СИ ОДАТ ТАКА ГЛУМЦИ ИЛИИ КО КЕ ГИ МЕНВАТ
Спојлер Женски која сезона (епизода) е кога иди умре? До таму стигнав со гледањето, уште кога на фокс лајф ги даваа..знам одамна беше, ама сепак