Си ја обожавам серијата Уште на А1 кога беше редовно ја гледав, а сега на youtube кога сум во можност по некои епизоди си гледам Омилен лик ? - Не би можела да издвојам, секоја од девојките си е посебна и интересна на свој начин.
аааааааааа а1 забушаваат со последниве сезони. завршија матурите сеа комотно можам да си ги изгледам последните сезонииииии
Јас порано многу си ја гледав оваа серија особено интересна ми е онаа сезона каде што Габи и Карлос се разведуваат,Сузан не може да одлучи помеѓу Мајк и Иан (не знам која по ред беше таа сезона) па потоа ја запоставив малку серијава гледав неколку епизоди на фокс лајф (кога Иди умре тие епизоди) но никако не можев да си ги сврзам настаните оти ја даваа многу измешано.Е сега откако ја даваат на А1 си ја гледам редовно и многу ми е интересна само која по ред сезона е таа што ја даваат на а1? А иначе омилен лик па не знам сите се интересни на свој начин но Габи ми беше закон во минатите сезони но сега е малку запустена.А Сузан и Мајк ми се убав пар се надевам дека ке бидат заедно.
Интересна серија ми е. Кога ја даваа на А1 ја гледав. Потоа на фокс лајф кога ќе ја фатев. Првите сезони ми беа прекрасни. Овие последните сезони ги упопастија.
Ги сакамммммммммм....... ги гледам пак сега на а1,оваа 5та сезона беше?Ќе има нова после оваа? Сите ги сакам,ама најблиска си ја осеќам Бри ---карактерно.
Кај нас во следните неколку години сигурно нема да има,треба ли турски серии да гледаме?!Симни ги и гледај ја и 6та и 7ма