Многу ја сакам серијава Ама едно те исто го даваат на А1 веќе на памет ги научив Ги сакам новите сезони,баш ме интересира што ќе се случува.
Навистина незнам зошто не ја купуваат шеста,мене ми е најдобра! А и најдобро семејство беа Болен. Енџи најопасна беше. Важно јас ќе се гушам дома со Полат,Чакар и компанија...
Еиии, мн е добра серијава, вреди да се гледаат новите сезони, многу интересни ствари ќе се исподесат... а не ова на А1 од пред 100 години ги даваат епизодиве -.-
Новата сезона стартува на 25ти септември. Протекле гласини дека можно е ова да е последна сезона. Доколку рејтингот биде слаб, 9та сезона нема да биде снимена.
Јас со нетрпение чекам да излезе новата сезона, и искрено се надевам дека нема да е последна. Инаку сакав да прашам дали Сузан ке глуми во наредната сезона?
Ги гледав на телевизија, али почнаа цело време да ги вртат истите епизоди, па земав и си ги изгледав на нет.. не ми се допаѓаше крајот на серијата но дефинитивно најдобра е петтата сезона.
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvan ... eason.html Оваа сезона ќе биде последна за Очајни домаќинки.
Eva Longoria says: It's confirmed! We are filming our last season of Desperate Housewives! I am so grateful for what the show has given me! We always knew we wanted to end on top and I thank ABC for giving us our victory lap! And a special thanks to Marc Cherry who forever changed my life! Не е можноооооо.....
Последна? Па нели размислуваа и за 9та сезона? Штета... баш ќе ми недостигаат. Една од ретките серии што сум ја изгледала од почеток до крај и не ми здосадила. Сите можно случки, настани и ликови ги памтам.
Сега може сите ќе се исплашат дека ќе ја прекинат и ќе ја гледаат сите за да се крене рејтингот Ама и јас мислам дека е доста веќе. Еден спектакл да приредат за крај и може серијава во историја да оди
Каде го има изјавено ова? Инаку мене не ми се чини ко трик (освен ако не е пуштен од медиумите) на продуцентите. Мислам дека и дојде крајот стварно
Сепак доста се 8 сезони, можеби и премногу, но стварно, ќе здосадат доколку до сега не здосадиле. Мене нема да ми здосадат ипак, затоа што ги пратам од почеток, но.. редно време е да завршат.
хаха многу јака серија, омилена ми е дефинитивно Габии а и Бри онака смирена, ладна ууу одлична серија..