За новата Спојлер Нема да се Том и Рене заедно, Том ќе има нова некоја, ја кажаа и глумицата ама ја заборавив,Рене исто ќе има некој, а и околу Сузан ќе почнел да се плетка некој професор
Сите ги сакам, но некао најомилена ми е Габи.... Од почетокот на сријата па се до сега е многу сменета... Погледнете ја претходната слика и оваа Разликата е повеќе од очигледна...
^ Па секако дека ќе е сменета, поминаа 7 години, Ева во првата сезона имала 28-29 год. сега има 36. Според мое мислење добро се држи Инаку, како ме потсети за првата сезона, се сеќавате ли на Џон градинарот, хахахаха, какво парче
Леле еј стварно, за градинарот и ја би Не дека Карлос е лош, ама и јас коа би го имала тој долу во двор не би се помислила
Леле што мораше да читам за најновата сезона. Сега ќе знам од прилика што ќе биде, а не сакам Само според ова што го прочитав ми изгледа дека може да има зезнат крај, се надевам дека нема да има...
Ким, напишаното е од претходната сезона, последната епизода, не е откриено ништо посебно, не се секирај
Спојлер Убиството на очувот се случи во последна епизода од 7ма сезона, така што сакав да кажам дека не е ново и чудно што ќе се занимаваат со тоа во осма
Ццц а јас кога симнував, кликав на 7 season full, и ми се симнале само 20 епизоди И си ги гледав полека, да не ми се потрошат побрзо Баш ме израдува сега ќе ги барам и другите 3, тнх
Спојлер Па и не се знае, дали го убија.. Нели на крај заврши како се помрдна малце масичката, под која го ставија.. Кога ќе се емитува знаете?
Земав на интернет да ја гледам 6-та сезона и кај Очајните домаќинки дефинитивно нема промашување,секоја сезона е еднакво добра и возбудлива.Стигнав до 4 епизода и драго ми е што Сузан и Мајк се повторно заедно .Ајде уте ќе продолжам со гледањето,доволна беше една епизода за оваа вечер (или подобро да кажам утро). Спојлер Инаку баш ме занима што ќе испадне со тие чудните комшии.Некако се многу мистериозни и сигурно кријат нешто.Но ќе почекам малце за тоа.
Мене омилен лик ми е Ева Лонгориа, или таканарачена Габриела и многу ми е интересно нејзиното девојче буце