Очајни домаќинки (Desperate Housewives)

Discussion in 'Серии и емисии' started by wolf4e, Jul 21, 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Не верувам дека Чак ја напишал.Дури мислам дека Бри треба да му каже и дека лесно ќе поминат.Којзнае и она сега што наумила :D
    Битно клише пораката i know what you did не беше за џабе напишана.Си знаат се домаќинките :)

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Да, за пораката си во право :D И јас не мислам дека е он, не ми делува за таков. Да дознае веднаш би ја прашал. А Том многу ме изнервира со децата, ама добро е што ја средија на крајот работата.

3. femina90

femina90 Популарен член

И не е фер што ја тераат Бри да го откачи.Пак ќе биде сама, без маж, без деца и без работа.Ќе посегне по виното :D

4. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Не знам за вас, ама мене освен моментите со Рене, се друго ми беше boooooring as hell.

И од Сузан, Карлос и нивната грижа на совест ми се :puke: :puke: Цела сезона ли ќе ја тупат вака?

И јас мислам дека не е Чак. Мислам дека ќе изненадат на крај. Ќе видиме. Битно, нема ништо материјал за сезонава :(

5. RainBow

Стварно ако ја тупат вака цела сезона тапа ќе биде. Подобро нека се предадат двајцата во полиција, нека кажат дека они се криви и готово. Овие другите мука немаат :D Мене само многу ми е бедно што со ќерка и на Габи така ја оставија работата. Толку голема работа беше, а сега нема ни а од тоа.

6. femina90

femina90 Популарен член

Што знам, мене ми беше интересна епизодава.И тоа со Карлос и Сузан ми е исто нормално, не може сите да се однесуваат како ништо да не било.Сузан ми беше смешна кога се трудеше да ја уапсат, посебно тоа со бебето дека има уши како Дамбо :D :D
    Како за крај на серијава можно е ќерката да се појави, секако дека нема 23 епизоди да зборат за убиството.Ама за почетниве епизоди ми е логично.

7. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Искрено се надевам дека нема да биде така, и дека нема никоја да се самоубие :)
    Стварно еј, за ќерката на Габи како ништо да не било направија. ццц

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Тешко дека Чак ја напишал пораката....така ќе испадне мистеријата решена во втора епизода :) Ваљда ќе тераат сега вака за после да испадне нешто "уау, не очекувавме"

И многу ми беше мизерно што Габи ја тераше Бри да му раскине на Чак. Од каде го прават сето ова за неа и за нејзиниот маж, она пак и уште бара......па и не замолува туку наредува. Море ќе и кажам јас убаво

9. wolf4e

wolf4e Популарен член

A да ми каже некој која сезона е,кога очувот ја гони на габи?
    Jас до таа стигнав :wasntme:

10. femina90

femina90 Популарен член

При крај на седма сезона :)

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Meне ми се допаднаа двеве епизоди од 8ма. Интересни ми се.
    Се пресмеав за Карлос и Габи што не им идеше во кревет и со стриптизерката :D А и каде е внуката на Карлос онаа шмизлата манекенката која ја имаше во 6та сезона, која нели е ќерка божем на Карлос. Зар ќе го остават тоа недорешено бре завршува сезонава алоо.
    Интересно е со поракава првата сезона беше тоа и последна сезоната се враќа. Чак не верувам да е, али детективчево ептен ми е интересно сакам да го има во сезонава, а новиов сосед сигурно крие нешто. Линет и Том ми се досаднички. Рене е закон :lol:Е Сузан секогаш била најмирна и најповлечена нормално е да реагира така на едно убиство. Само имаше толку убиства во сезониве да ни е преку глава некако. Ама сепак станува збор за голема тајна нормално е да се збори за тоа во овие епизоди.
    И се надевам нема уште некоја да се самоубие до крајов на серијава.

12. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Има некоја 4та сезона торент да ми даде ?: Никаде неможам да најдам :/

13. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Јас да си прашам - каде по ѓаволите се Боб и Ли?! I miss them! Се надевам дека ќе се појават во оваа сезона, омилени споредни ликови ми се уште откако се појавија со таа фонтаната во двор! :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=NoM0HdnnRrU

Во однос на новава епизода:
    Цела вечер се мислев која е поврзаноста на Чак со писмото. Претпоставувам дека Бри тек сега нема да го откачи туку ќе се држи до него за да разбере дали тој е во позадина на сето тоа и која му е целта. Ако Габи не ме насмее, нема кој, најоткачен лик е дефинитивно. Само не знам сега што ќе се случи со нејзиниот брак со Карлос. Линет и Том некако ми тераат иста шема како и низ претходните сезони.

Ме нервира тоа што оставија многу прашања отворени од претходните сезони. Не само што ја нема Ана (внуката на Карлос), туку ја нема ни биолошката ќерка на Габриел. За ќерката на Сузан да не зборам, таа веќе одамна се нема појавено. А ни ЕмЏеј го немаше во овие две епизоди. Ана ја пратија во Њујорк да биде модел и чао пријатно. Кога Грејс замина за Мексико, Габриела не можеше да се врати во нормала, а сега одеднаш како се да е во ред. |(

14. AlicaInWonderland

Абе ај тоа што пораснале и отишле да живеат друг живот (како ќерката на Сузан и онаа Ана) ми се разбирливо, американска работа, ништо чудно, така им е тоа и во риал лајф.
    Ама ќерката на Габи е огромен пропуст. Па нели и Том имаше едно вонбрачно детенце, м? ако се сеќавам добро, што испадна и со тоа, го нема никаде, не ми текнува како заврши....Да фатиме да гледаме стари сезони ќе најдеме уште кој знае колку такви почнати незавршени работи. Требаше да средат се ова.

15. RainBow

Да, нели нешто ќерката на Том на психијатар ја пратија? И ништо не се слушна за тоа. А Сузан колку беше поврзана со ќерка и сега нигде да ја нема не иде баш. Башка нели ќе се мажеше нешто, не ми ни текнува веќе. Имаат бааги пропусти, не ми се верува ни да решат се до крај на серијава.

16. Asja

Asja Популарен член

А каде ја следите,мислам на која програма..не можам да ѕиркам по стари постови,оти на мобилен сум..

17. AlicaInWonderland

И глупо ќе биде да почнат сега се да решаваат, како ајде сега наеднаш Габи пак ќе пати по ќерка и, ќе ја бара, а до сега расположена, не и текнува на девојчето ко да не постои :) или пак на Сузан ќерката исто наеднаш ќе почне да доаѓа или незнам што, а ја нема толку време.....Им отиде возот, требаше со време да си ги пополнат дупките

18. femina90

femina90 Популарен член

Ќерката на Том отиде да живее со баба и и дедо и од страна на мајката или социјални служби не сум сигурна, зашто нели ептен проблеми правеше кај нив.Иаку таа Ана шмизлата, прв пат слушам дека било наводно ќерка на Карлос :^) Таа отиде со оној, ич не ми текнува името Дилан нешто така, во Њу Јорк да биде модел, нема потреба да ја враќаат

19. femina90

femina90 Популарен член

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Ајдеее кој па сеа ќе го тресне Габи што има во промо клипов? Ах и знаев знаев дека ќе испаднат муабети за Сузан и Карлос :)
    Него јас сметам дека тоа со Ана не е довршено, мислам а и се надевам дека ќе дојде во сезонава. Габи нема поима дека Карлос имал дете и од кај тоа дете? Тука има убава приказна за некоја епизода. Кога ќе се сетам една епизода пред 2-3 сезони беше за поштарот, само за поштарот направија цели 40 минути, а да не направат бар една епизода каде Карлос ќе дознае дека има ќерка ми е безвезе :^)