Очајни домаќинки (Desperate Housewives)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од wolf4e, 21 јули 2010.

1. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Интересна епизода, нема што да коментирам се сте кажале. Само морам да прознаам дека Габи многу почна да се прави главна, иако сеуште ми е омилена.

Инаку еве инсерт од нареднта епизода...

http://www.tvguide.com/News/Desperate-H ... 38712.aspx

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    ^:D :D Го гледав ова пред некој ден, се изнасмеав.
    Ама ќе се смират на крај они сигурно
    :)

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Ја гледаше некој најновата епизода?
    Ајде јас ќе почнам прва :)
    Алелуја, им текна да вратат некои од старите ликови - Дениел is back. И осеќам дека сега некои мучки ќе направи, настрана ова секс играчкиве... Рене дефинитивно ми станува една од омилените ликови. :lol: Малку ми беше жал за Линет, ама (не сакам да звучам злобно) па сама си го бараше. Габи не е жива ако не биде по нејзино, и сега не знам како ќе се снајде со новава работа. Мајк ми е нешто сомнителен, се надевам дека нема да го издаде Карлос. А тек сега што ќе се случи откако на Чак му стигна слика од очувот на Габи, не знам, ама сигурно ќе ја дознае нивната поврзаност.

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.244
    Допаѓања:
    67.770
    Јас заборавив да ја гледам, фала на потсетувањето :) Епизодиве се поинтересни стануваат. Требаше да и го стават крајот на серијава па да ја размрдаат малку.
    Не мислам дека Мајк ќе каже нешто, може само да ја поддржи Сузан ако се реши да го направи тоа. и мило ми е што застана зад неа. :) Габи е ептен смешна, мислам дека нема да може да додржи на новава работа :lol: Мене Даниел ми е некако антипатична уште од почетокот, подобро ќерка и на Сузан да се вратеше него ли оваа. А со Чак којзнае што ќе биде, ама најверојатно он некако ќе ја открие целата работа.

5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Мене па една работа не ми е јасна :?:
    нели на габи очувот беше као демек мртов, нели му беше на гробот?Од каде сега се јавува како исчезната личност кога тој всушност се води како мртов?

6. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Ама никој не знае дека е мртов. Неговото семејство (а како што разбрав има семејство) го пријавило за исчезнат.

7. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    478
    Еве и мое мислење:
    мене воопшто не ми е жал за Линет. Вечерта кога имаше кошмари и кога последен пат спиеја со Том, она се направи будала :o Пошто Том увек и се враќаше. Епа сега нека и е! Навистина антипатична ми стана. А Рене... :rofl: :rofl: сонце е Рене, многу ми се допаѓаат нејзините коментари, кратки и јасни!Кај отиде тој новиот комшија? Го нема последниве 2 епизоди.
    Сузан исто така ме нервира. Стварно е ко некоја хистерична, мизерна и премногу емотивна персона. Хипица е во право за Даниел, баш е досадна и иста ко од првата серија.
    И друго, нели Мајк дозна за Сузан и Карлос? Што со Габи? Она од многу маникири и депилации нема време да си го види сопругот. Мене лично Габи ми е омилена од домаќинките, ама нешо оваа сезона, почна да ме нервируцка. :lol:
    Јас мислам дека токму сега ќе почне интересното.
    Во моментот кога Чак ќе дознае за типот, и нели пошо е многу паметен ќе свати каква е поврзаноста помеѓу Габи, Бри и очувот, само проблемот е што Чак ми се чини дека е многу злобен тип, па којзнае како ќе испадне работава. Едно бар е сигурно, он не го пратил писмото. Што мислите, кој може да биде? :?:
    А шта се тиче за очувот, секако дека се води за исчезнат, за да се прогласи мртов треба да му го најдат телото. А кога ќе го најдат, тука почнува заплетот....

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Леле оваа Даниел не можам да ја гледам, многу ми е проста и антипатична, што ја вратија :@
    Мене за Линет ептен ми беше жал, сепак со Том била толку години.И мене ме нервира нејзиниот карактер, ама ова не сакав да и се случи.Сузан мислам дека со овој професоров ќе се сплетка, така се пишуваше, а ич не ми е убав.Мајк ќе ќути сигурно, а Чак изгледа сепак ќе ги извлече.Битно Габи ја вози колата што им ја украдоа :D
    Епизодиве ми се толку интересни, ми се чини само што сум пуштила, завршува.

9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.244
    Допаѓања:
    67.770
    Сузан со професорот? :o Па нели добро им иде со Мајк :^)
    И стварно, Габи некако ептен плитка ја направија. Не дека не беше, ама имаше толку емоции со очувот и сега нема ништо. И Карлос нигде го немаше епизодава. И стварно што се деси со комшијата? Некако многу им се насобра изгледа :D

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Мислам дека така читав, може сум грешка.
    http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html еве кој сака случувања од наредните епизоди, јас не читав да ми е поинтересно гледањето :)

11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Серијава ја обожавам. :l:
    Ја гледав откога почна на А1, па после на Фокс Лајф, не ги имам гледано скрос сите, ама три четвртини од секоја сезона имам.6тата ми е најслабо најгледана, затоа сега пак ја гледам на Фокс Лајф, сабота ја има накај 1 попладне. :D А 3та и 4та од репризирање по 438275 пати на Фокс Лајф највеќе ги имам изгледано. :D
    Од домаќинките најомилена ми е Габи, иако и другите ги сакам.
    Поправо речено 4тите (Габи, Сузан, Линет и Бри) неможам раздвоено да ги замислам.
    Габи е модерната, Сузан слатката, Линет фамилијарната, а Бри домаќинката.
    Сега и 7мата ја гледм на Фокс Лајф, денес е втора епизода.
    Кога ќе заврши цела серија ќе си ја гледам пак отпочеток, сите сезони. :rock:
    Еве и по некоја сликичка:
    [​IMG] :lol:
    Еве ги и како кукли :D :

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Новата епизода - ништо специјално, ни значајно се деси.
    И стварно, каде е новиот комшија, го запоставија, а шо убав е онака, со Рене ми се прекрасни :)
    Без душа ми глумат сите некако, како изморени. Ги сфаќам, сепак 8 години не се малку :)
    Ако се за враќање ликови, нека ја вратат Кетрин под итно, една од омилените ми беше :) И Иди (знам дека е невозможно :P ама барем како сон :))

13. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Ја гледав уште во понеделникот, но сум заборавила да коментирам, како и да е, јас мислам дека Линет не го заслужува тоа, таа секогаш беше столб на семејството кое да не заборавиме се состои од 5 деца, Габи ми е многу интересна постојано инает тера, а оваа Сузан како што почнала до психијатар ке стаса. Инаку мислам дека Чак и Бри ке бидат заедно на крајот.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  14. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Кога ја даваат на Фокс Лајф 7 сезона?

15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Благодарам на исцрпните одговори. :rofl: :rofl: :rofl:

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Еве јас ќе ти кажам...во вторник од 10 часот навечер :)

17. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    ^ Вторник во 22:00 часот, реприза во сабота исто време :)

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    И во сабота даваат епизоди (или репризи неможам да се снајдам со нив) од 11:40 потоа истата ден имаш епизода во 20:05 и како што кажа ана во 22 часот во сабота ја има репризата од вторникот ;)

19. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
  20. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.244
    Допаѓања:
    67.770
    Оф, оф го наебале.
    Ќе го најдат телото и потоа ќе се открие целата работа. А многу ми е жал за Карлос, Габи почна да ме нервира, само на себе да се мислело, а поради неа се случи тоа што се случи.