За мене првпат сезонава, солидна епизода Spoiler Од памет ме извади халуцинацијата на Карлос со мртвиот Алехандро, ух... и баш ме копка сега кој го откопал гробот. Хммм... не може да им се предвиди, конечно мистеријааа Очекувам да биде интересно понатаму. И мене ми е мило за Рене и Бен, баш ми одговараат како пар А што е тоа woman love fluid што Рене го пиеше, не разбрав баш, ја гледав со англиски превод епизодава?!
Spoiler Кога ја отвори Карлос вратата, јас мислев овој оживеал, нели дека гробот празен Жал ми е за Линет, ама мислам дека сега ќе види дека се уште го сака. А со Рене сум се умрела од смеење, луда е начисто Јас мислев Габи повеќе ќе се загрижи за Карлос, ама ништо од тоа.
Spoiler а што мислите кој беше тој во шумата,нели бегаа се криеа од некого?,на последната епизода кај што ќе одат да го откопуваат телото,мене ми личеше на Том Скаво значи прашувам за последната епизода од последната сезона,така почна и така заврши епизодата??
Едвај чекам да ја изгледам новата серија, ама ни еден линк кај што гледам онлајн серии не ми работи а сакам да ја гледам Дајте линкови плиз
Spoiler После секоја изгледана епизода ги читам коментарите на фановите на серијата на странскиве портали и форуми. Има милион размислувања околу тоа кој може да биде тој што го ископал телото. Едни викаат Карлос, за да се осигура дека телото е уште таму. Јас мислам дека не е тој, бидејќи колку што памтам, Алкесандро се појави од кога Габи излезе од дома...значи контрадикторно е! не е Карлос! Друго размислување е дека можеби е Мајк, којзнае...во последнава епизода не се појави никаде. И трето размислување е дека е Чак...но некако мислам дека тоа е најверојатно, но режисерот не би дозволил толку лесно да се предвиди кој е... Јас заклулчувам дека оној кој го прати писмото е оној истиот кој го ископа телото! Инаку за другите случки од последнава епизода...Рене ми е сонценце...пак ќе кажам, а овојпат за Линет ми стана жал . Сузан ми е онака...не би ја коментирала.
^ Spoiler И јас мислам дека дефинитивно оној/онаа што го пратил/а писмото го ископал/а телото, не можеме да предвидиме која е личноста и се надевам режисерите ќе не изненадат како за последно сезона
Spoiler Интересна епизода, но сепак се надевав на забава. Оваа година слабо се забавуваат. Костимот што го „соши“ Линет е беше врв се скинав од смеење кога и ја видов фацата кога се појави керка и. Инаку ме фати жал за неа, навистина го сака Том. Инаку за прашањето кој го ископал телото има многу одговори дека тоа е Сузан.
Ау добра епизода. Spoiler Овој Бен се повеќе мх, мх ми станува Како му се спротистави на Чак, кој патем сега кога е бед гај некако одвратен ми стана. Ама мислам дека Сузан ја зафркна работата ептен со сликата. А и за Линет ми е жал, ама мислам дека ќе се оправат некако со Том. Па мора да останат заедно на крајот.
Spoiler Да, баш гледав трејлер за следна епизода и Сузан стварно ја зезна работата.Ама не само тоа, туку мислам и дека кај тие рефлекторите што ги дадоа додека Мајк го закопуваше телото имаше камери.И така сега цела Вистерија Лејн се вплетка во убиството на очувот на Габи Овој Чак кога се појави минатата сезона ич не ми правеше мерак, ама сега ептен ми е згоден и ми е прав маж ко за Бри.Не оној Орсон ко бебе
Spoiler Зошто Сузан ја зезнала работата? Таа само го покажа својот талент, и не треба да биде погрешно сватена. Што се однесува до остатокот од епизодата, мислам дека телото никогаш нема да се најде, но ме зачуди реакција на Мајк и тоа калку бргу се согласи да го закопа телото без да праша нешто. А што се однесува до Габи и таа можела да биде добро мајка, а и најзините деца да бидат навистина деца. И да ајде до кога ке чекаме Линет и Том да се смират.
^ Spoiler Па Мајк знаеше за кое тело се работи, знаеше дека и Сузан е вмешана, па затоа ништо не ни праша. Немаше потреба. А Габи една добра мајка што е, само со пари ги учи децата. Сликата на Сузан ги покажува нив четири како стојат над гроб. Кога ќе почнат да копаат и те како ќе биде важна. А чак како што е наострен... Останува да видиме.
Spoiler Се поинтересна станува сезонава, ама и ептен заплеткана. Линет и Том веќе досадни ми станаа, ептен ја развлекоа работата со разводот и разделување на семејството. Од седум членови, се појавуваат само они двајца и Пени. Бебенцето никаде го нема, да не зборам за Паркер... Мене ми мириса дека новиов типац на крајот ќе ја уценува Бри за нешто. Затоа што сега ја држи во рака, и неа и Мајк. А инаку и јас се посомневав дека има камери на местото каде го закопа Мајк очувот на Габи. Како и да е, станува се поинтересно и неизвесно.
Spoiler Ми се допаѓа целото сценарио на новава сезона, си го враќам зборот дека е досадна и дека ништо не се случува. Искрено кога ја видов сликата на Сузан...морници ми поминаа...значи тоа е работата со нејзе, мораше некако да го извади стресот од себе. Сега ќе биде интересно.....само јас не сватив, за некоја изложба беше она изберена да учествува, или што? Дека овој дел со цртањето досаден ми стана, па не обрнував внимание. Мислам дека професорот подоцна ќе ја извлече од некоја ситуација. Иначе исто чудно ми беше она што Бен го направи и овој нешто ќе измисли до крајот. Во однос на Мајк, нормално дека нема да поставува прашања кога знае дека и Сузан е вмешана во целата ситуација, дека сигурно имало камери на градилиштето...тоа 100% инаку немаше да даваат сцена од тој момент Уште за една работа ми се допаѓа сезонава. Никако да се даде знак кој го напиша писмото
Spoiler да да и јас истото го мислам...се гледа дека има некои скриени намери, ќе ги за*бе некако на крај сигурно... а ова на Сузан со сликата, мислам дека стварно не и требаше. Вака сеа овој Андре ќе се посомнева во неа, зашо знае дека Сузан чува голема тајна. Едвај чекам следна епизода, станува се поинтересно
Во понеделник излегува нова епизода, а после ќе си чекаме дури до 5-ти Декември. Аууу што е работата, сите серии прават толкави огромни паузи!? Иначе, за новата епизода немам нешто посебно коментар освен дека Spoiler ми мириса оти Бри и Бен ќе се смуваат, па ќе има некоја добра тепачка со Рене како лани за молерот (Дејвид од Беверли Хилс) што се тепаа За Линет ми е многу криво, дај некој нека ми објасни зошто воопшто и се разведуваат? Не им ги разбирам баш причините.
Spoiler Зашто Том демек нели стана еден од главните во фирмата кај што работи и многу се смени, се залета по пари итн.Баш за глупости, најдоа само нешто колку да ги скараат. Сега само 3 недели пауза ќе прават, а зимата сигурно како лани барем месец ипол. Ама добро па откако почнаа секоја недела има Следната епизода ќе биде мн добра штом има пауза