ау, не сум знаела дека на мегавидео може онлајн серии да се гледаат гарант ке ја даваат и на а1, ама кој знае кога
За тие што не симнуваат торенти..., еве една веб страна, збир на мнооогу веб страни каде што може да се гледаат серии и филмови (цртани, игри се и сешто). Само пишуваш горе која серија те интересира, и ја гледаш онлајн ====>>> www.ovguide.com
Кој се снаоѓа со торенти, новите епизоди од 7-ма сезона редовно се достапни. Ноќеска ја симнав втората епизода. Ептен ги засакав домаќинкиве ги имам сите епизоди до последна.
А дали знае некој на А1 до која сезона даваа,планирам да си симнам од нет нова сезона ама незнам до кај стигнав?
Ги сакам многу домаќинкиве кои вака гледајки одстрана се СЕ, само очајни не Новава 7ма сезона ми делува ептен добро. Новата комшивка другарката на Линет е многу подмолна, така да очекувам караници на Вистерија лејн, посебно некако ич не ми се за со Габриела пријателки. Седум сезони се домаќинкиве и сеуште се актуелни. Тоа ми се допаѓа, не им опаѓа рејтингот и по 7 години. Утре вечер нова епизода чекаме
слушнав дека после неколку претходни сезони имало една епизода плус во врска со снимањето,актерите и сличмо.каде можам да ја симнам,ја нема на замунда?
Првите 4 сезони беа интересни, 5-та и 6-та ги упропастија скроз на скроз, ептен предвидливи а и мистериите беа глупи, не знам која е покатастрофална. Иди ми беше еден од омилените ликови, па со нејзиното заминување уште повеќе ми ја упропастија серијата. Па и Кетрин кога замина ми беше шлагот на тортата цццццццц.............. Новава, 7-ма сезона ветува нешто повеќе, иако и таа не е којзнае што, да не ја доведоа Ванеса Вилијамс ќе беше досадна гарант. Досадни станаа веќе што е нормално бидејќи веќе 7 години се емитуваат, треба да престанат кога се најинтересни како што направија Сексот и градот. Инаку сите домаќинки ми се омилени, секоја има свој шарм и не можам да издвојам некоја посебно. Можеби Линет, баш сакам да сум саркастична како неа
Јас 6-тата сезона ја доживеав како „Немаш идеја? Направи лезбејска приказна заедно со терористички елементи што воопшто не можат да се наречат така“. Таков впечаток ми остави. А 5-тата сезона ми беше целосно бесмислена. За новата не викам ништо, сега за сега е ОК, иако претераа со приказната за Габи, мислам дека е смешно и веќе видено замената на бебиња.
Колку за информација 3тата, 5тата и 6тата сезона имаат највисоки оценки, иако сепак нормално како и на секоја серија гледаноста полека опаѓа. За мене овие последни 2 сезони се фантастични!!! 7мава сезона засега нема добри оценки, али почеток е ќе видиме. Така да ти имаш сосема спротивно мислење од критичарите и останатите гледачи низ светот
Не сум знаела дека имаат толкав рејтинг тие сезони, сум се изненадила. Сепак, мене не ми се допаднаа тие сезони, и не мислам дека и другите се лоши.
Ааа ја ги обожавам само треба сега и кај нас да се емитува новава сезона.пред да заврши сезоната никогаш не ги пропуштав
Спојлер иначе габи ќе си ја најде вистинската ќерка (иста е како неа ) а што се однесува до рејтингот, драстично паѓа во седма сезона... на врв беше втора сезона.