Очајни домаќинки (Desperate Housewives)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од wolf4e, 21 јули 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    Ама нели Орсон инвалид беше? Јас мислам дека ќе се изненадиме некако. Мора да не изненадат инаку ништо од финалето на серијава. :)

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Оваа сезона некако ми затупи, со убиството, и се само за тоа се врти, порано имаше многу повеќе заплети/расплети... |(

3. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    Во секоја сезона има некоја мистерија, и често многу лесно се претпоставуваше што ке се случи следно. Се надевам дека затоа што е последна сезона, ке направат нешто БУМ
    Сега баш се сетив на Кетрин... баш ке ми биде мило неа да ја вратат... или пак Иди :lol: (многу сакам јас)
    А Кетрин нели ја направија лезбејка и и удрија клоца.
    Баш ке биде бум ако Кетрин е таа што и ги праќа писмата на Бри... и на крајот тие две да останат заедно... анадар геј капл он ТиВи :devil:

Од толку многу дешавки, веќе и не знам кој каде го испратија. И што се се изнаслучи во серијата.
    Важно си поминав прекрасни 8 години со нив

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    E Иди сигурно нема да ја вратат, мртва е в серијата, а и за Кетрин не верувам, не знам што би променила.

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Хаха се изнасмеав мора да признам :D
    Која е логиката Ендру да го прегази? Ни го знае ни ништо, ни Орсон исто. Ако Ендру некој прегази не значи дека пак ќе направи. И тоа беше несреќен случај плус со мајката на Карлос. Австралијанчево крие тајна ќе видиме. Иако и Мајк е сомнителен. И Том може. Абре има многу што може да го убиле. Ама Ендру не :D
    Не ми е логично писмата да ги испраќа Кетрин, писмата постојат од првата епизода прва сезона на домаќинките. Јас мислам дека ќе заврши со тие писма и мислам дека ќе сме изненадени од тоа кој ги праќа. Мислам дека е некоја од домаќинкиве ил некој од најглавните ликови. Зад тие писма се крие некоја приказна. Или бар така посакувам да е, да заврши серијата со откривање на некоја тајна. Или ќе се смират домаќинкиве или писмата ќе ги разделат.

6. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Може да е и Мекласки, зошто да не, па и таа има малку извртен ум, ви текнува, си го чуваше мажот мртов во фрижидер??? :o

7. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    Пола саат пишував.... и ми се изгуби текстот ;(

Веќе не им барам логика, крај е и се може да се случи
    Сепак мислам дека е некој ептен близок на Бри (а јас ке си навивам за Кетрин Мејфер, значи каков пар би биле со Бри :?:

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    5.146
    Од очајни домаќинки има лекција
    Она што мислиш дека е најлогично, најреално НЕ Е тоа
    Кој би претпоставил во 6-та сезона мислам кога ја задавија Џули дека Еди ќе испадне виновникот?
    Јас мислам дека ќе испадне некој нов кој е поврзан со Мери Алис и со сите домаќинки зашто писмото е присутно од 1 епизода и некако мора да се е поврзано со тоа, инаку зошто би го вратиле истото писмо со истата содржина?
    За џабе не е последна сезона, нека не здрма малце

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    Па Мекласки во се е умешана, се знае, нема да биде чудно и да е она.Ама овие стариве ликови се надевам не се, нема да биде интересно да се враќаат пак назад.

На sanjalica и rossonerka им се допаѓа ова.
  10. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    И јас сакам Кетрин да се врати, ама мислам дека тоа нема да се случи.

Се во епизодата беше предвидливо, и многу се разочарав поради тоа. Очекував во оваа епизода да воведат некој нов заплет/мистерија/возбуда. Ама тоа е тоа. Од цела епизода, најмногу ми остави впечаток
    сцената на погребот со Рене и Бри, кога Рене раскажуваше за нејзината мајка, значи до толку ме погодија и расплакаа ;( секоја чест на глумата.

И да, чудно ми е што го немаше Бен во епизодава!? :^)

11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    478
    Замислете да испадне Мери Алис.... :rofl: демек цело време била жива ;)
    фантазии...

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  12. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    омилена ми е и ја гледам од 1 серона и 1 епизода а омилени ми се габриел ева лонгорија и сузана тери хечер

13. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Се сложувам со коментаров, а и ако е последна сезона (не знаев ете), убаво е да
    испадне некоја домаќинка, иако вака кога ќе ги замислам, на ниедна не се надевам :) :) многу очекувам дека на крајот на сезоната ќе останам со подотворена уста wtf moment и ми е страв да не се разочарам :)

14. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    129
    Ќе може да ми кажете на кој линк ги гледате епизодите од 8та сезона?

15. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    На bonbona92 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    http://zazabava.com/nema-film-za-ochajnite-domakjinki
    Ви реков дека ќе вратат некој назад
    Те молам Марк, нека биде Кетрин

17. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Интересна епизода, неверувам дека Карлос го прегазил Чак, а Габи направи голема фама околу тоа, мислам дека ке почнат да се сомневаат во полицијата и пак ке поткренат случај против нив. А што се однесува до писмата мислам дека тое е Мекласки таа е цело време во серијата и сега може да се покаже како активна. Инаку баш ме интересира што ке открие Сузан во градот откадее Алехандро (му го заборавив името).
    Ајде одвај чекам утре нова епизода.

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Примети некој друг колку жената на Алехандро личи на Габи?! Не верувам дека е само случајност. Бен ептен ме изнервира, сега само од корист ќе биде со Рене. Сега веќе е сигурно дека некој поврзан со Бри ги праќа писмата, баш ме интересира кој.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Да, се согласувам дека тој што ги праќа писмата, ептен се нафрлил на Бри, зашто ја следеше во секоја сцена, а чим најавија враќање на некој од старите ликови, најверојатно е некој од нејзиното минато :)

20. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Прекрасна епизода, се изнасмеав со Бри, ја обожавам :)

малку ми пречи, што ја направија к**ва. Интересна е ваква, иако мислам дека тоа ќе и го уништи животот, како и пиењето. Мислам дека продуцентиве решиле да им го зафркнат животот на домаќинките за крај :(

И Бен нешто мати. И мене ме изнервира што сега ќе биде од корист со Рене.

Сега да видиме какви збрки ќе направи жената на Алехандро. Ах таа Сузан, само проблеми направи до сега.

ПС Репликава ќе ми остане засекогаш во сеќавање, не верувам дека некогаш ќе ја употребам во мојот живот :) Но, многу ми звучеше моќно и секси :lol:
    Типот: Can I buy you another drink?
    Бри: You can buy me breakfast.

На Hipica, LaChiquita, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.