Очајни домаќинки (Desperate Housewives)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од wolf4e, 21 јули 2010.

1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Значи овој Орсон не го можам и крај. Злоба невидена!!! Се прави светец, а е ѓубре!! Никогаш не сум го сакала, спомнав и погоре уште тогаш со Моник кога мајка му ја уби, па после забите и ги вадеа.. Ма одвратен човек. И Бри заборави како ја малтретираше кога дојде дома првпат со количка. Грррр... :devil: :devil: :devil:

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Леле Линет душичка, едно по друго само бебиња и доаѓаат :rofl: Кај и се стемни кога ги виде овие двајца дека доаѓаат, па уште и за бебето дозна :rofl:
    Мене многу ми е жал за Мекласки сигурно ќе почине сезонава. :(
    Орсон, идиот, ама сепак Бри ќе се вразуми на крај :)

3. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.066
    Допаѓања:
    5.121
    Па како серијата почна со погреб можно е и така да заврши
    И јас мислам дека Мекласки ќе умре, зашто еднаш нели се излечи, а за вторпат ??
    Станува јако...

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
    Габриела себична како и секогаш. До коска. Сега Мекласки нема ни да му каже дека е болна. Греотка ми е ептен. А Бри зошто толку се израдува кога го виде Орсон? По се што се случи... Ама некако многу е слаба сега психички, па се предаде.

5. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Женски а каде ја гледате серијава? Јас на Fox Life почнав да ја гледам, ама според ова што го пишувате како многу поназад да е таму.

6. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Ги симнуваме новите епизоди преку интернет, торент. Ако чекам на телевизија да ја гледам, ќе си умрам чекајќи.

7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Си гледам, слушам и се чудам кога зборуваат за детето.
    Ќе го дале на посвојување зашто на Линет и било ПРЕКУ ГЛАВА од деца, а онаа трудната не била спремна за деца, има 20 и кусур години, завршен факултет, мајка што умира да и помогне и она пак запнала. Знам дека е серија ама неможам да ги сфатам никако. Така се дава дете...
    И не се согласувам со тоа дека Линет не требало да и се меша. Мајка и е, и ако мисли дека ја прави најголемата грешка во животот има право да и се меша.

Орсон антипатичен, каков лик, погоден ептен. И испадна дека уствари не го викнале овие, а јас стварно мислев дека го викнале, не ни претпоставив дека вака ќе излезе

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  8. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Мене Габи ми е најлуда, стално праи глупости ама се знае дека нема шанса да не попупти. Мислам дека следнава епизода таа ќе ги смири стариве. И јас мислев за Орсон дека стварно го викнале, ама ете, кој знае што ќе се случи.

9. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Ау овој Орсон лепра да го здрви колку ми е одвратен! :o
    Незнам,одсекогаш ми бил флегма одвратна,старомодна,ружна а сега го мразам уште повеќе.
    Габи ми е сонце ама побогу ептен себична е. :(
    На оваа Џули лепотицата би и свирнал една васпитна по муцка од шо ме иритира. Колку е само себична.
    После е*ење нема каење! :rofl:
    И баш ми беше мило Бри што му го тури на сите три немиен. Ја третираа како ѓубре,жити другарките.
    Линет ми е исто така досадна и чудна. Move on woman!!!

Се на се,станува се поинтересно и поинтересно. Само за ова му се радувам на понеделници. :)

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Мислев на Сузан дек има право да се меша, по грешка Линет сум пишала :)

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    И добро сеа зошто по ѓаволите го вратија Орсон?!
    За уште повеќе проблеми да направи? Па јас мислев дека тој ќе ги реши, дека ќе биде the good guy! А не некој си creepy stalker што не може да си ја прежали бившата жена, па и праќа анонимни писменца.
    Габи како и секогаш себична, ама па овојпат претера! Нејзе битно децата да и се мирни. Децата што самата не си ги воспитала како што треба! Ми падна жал на Мекласки :worried:
    Џули трудна од близнаков? Е тоа сигурно не го очекував... Кога се појави со стомак, помислив дека е од оној женетион, постар маж со кој имаше афера во минатата сезона. Сепак мислам дека нема да го дадат бебето на посвојување... :?:
    Сузан е тука, таа ако треба ќе го киднапира :lol:

12. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Леле многу ми е жал за Бри срце,се наеднаш му се случи се нервирам леле онај Орсон шо не му напрај и сега пак :( :( а стварно Габи е многу себична леле ако не се смират и око умри она :(

13. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Ах по насловот на последната епизода од сезонава,Women and Death, ми се чини дека некоја домаќинка ќе умре. По случувањава, можно е тоа да е Бри. А можеби и се лажам. Па ако е последна сезонава, можно е и така да заврши, како што и почна, Мери Алис умре, па да заврши со смртта на Бри или ... Што мислите вие?

14. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Женски кога излегува 15та епизода и дали знаете колку се вкупно од оваа сезона???

15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Продуцентите одамна најавија дека еден од ликовите нема да го дочека крајот на сезоната, ама не кажаа дали се работи за смрт на некоја од домаќинките или некој од другите ликови. Се надевам дека не планираат да умрат некоја од петорката (ја вклучувам и Рене), зошто ќе бидам крајно разочарана.
    Знам дека почнаа со смрт, ама барем нека завршат среќно... :?:

16. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    ^^На 4ти ке излезе нова епизода. И мислам дека 21 епизода ќе има оваа сезона, ама не сум сигурна.

17. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    За нестрпливите, еве што ќе се случи....јас искрено не сакав да читам, нема да ми биде интерсно, ама еве, ако некој е љубопитен ;)

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Претпоставувам Мекласки :worried:

19. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    оо Мекласки да :( :(
    Следново не го читајте , опасен спојлер е, може да ви го расипе уживањето (а го прочитав во линкот со спојлери погоре ).

претпоставувам Том ќе умре, бидејќи во спојлерот вели или Том, Мајк, Портер , МЈ ил Карлос, а понатаму Мајк и Карлос пак се спомнуваат, значи можно е Том. Некое од децата да умре не ми се верува, ама па се е можно!

20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Орсон е стварно болен :fubar: Па уште и се јавува демек дека ќе се самоубие, за да ја гризе совест.
    Последниве епизоди ми се многу, многу интересни, баш ме интересира што ќе се случува.

На SparkyAngel и Dgirlll им се допаѓа ова.