Спојлер Ах ОРсон ги испрати сликите ц, ц,ц ,..Мекласки ме расплака спојлер сполјер Спојлер Значи затоа Бри ќе ја викнат в полиција изгледа, ме интересира како ќе се извадат од ситуацијава
Спојлер Многу брзо некако сфати Бри кои му се задните намери на овој ненормалниов... Кутар Орсон не ситгна ни на викенд да ја однесе Е тек сега ќе започнат плетките откако ќе стигне писмото до полицијата. Сузан и Линет многу ми се смешни со улогава на две љубоморни баби И не сфатив сега, Линет ќе се вика бебенцето? Сериозно? Софи поубав предлог беше... Се надевам дека Мекласки нема да умре, ама според тоа што го најавија, дека некој од ликовите ќе почине, се повеќе се сомневам за неа. На Карлос и Габи им се тргна рехабилитацијава од глава, ама тек сега ќе биде најтешкиот период за сите.
Спојлер Жално навистина, ама Мекласки веќе и сама најави/ знае дека овој пат нема спас од ракот..Уф ама ми е беа двајцата лави-дави заљубени..Еџ што ти се вика поддршка/љубов. На тие години и најважно е да имаш друшка за поддршка . А зошто оној типот со кој се сплетка Линет не се појавуа?нели заедно се или нешто пропуштив јас? А и за Том браво во епизодава се покажа со тоа што ја раатиса малку Линет. Рене кутра, заљубена да помогни а на лиџвар му кажува колку пари има ц,ц,ц...Исто како да го покани да ја изнудува. Ах ќе ми недостигаат очајниве домаќинки, добра забава ми беа годиниве...
Спојлер Еј да, навистина го снема тој фризерот на Линет. Нели таман им тргна, и после се појавија Портер и Џули со бебето и некако се заташка работата со типот. Колку ми е жал за Карен, малку дури и си кога Рој и читаше на креветот. Ваква возбудлива и непредвидлива сезона немало. Кој ќе ја предвидеше случката со Орсон... Инаку бабите ми беа закон! бебе и да се вика Линет...и многу ми беа слатки Том со СУзан и Линет со Мајк... like a perfect neighborhood!
Да бе, никаде го нема... А мене ми недостигаат Боб и Ли..баш беа кул Ја гледаме на интернет. Секој понеделник веќе ја има новата епизода. Јас ја гледам на http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/
Ке се појават кога ке им треба адвокат на некоја од домаќинките А Ем Џеј (или Мејнард Џуниор) стварно го снема... а и Даниелин и Ендрју... Бенџамин ... Многу ликови ги тргнаа без да забележиме. Ајде сега ке ги вратат Спојлер Кетрин и Ендрју, ке биде интересно
Не чека многу интересна епизода. Не го најдов видеото на youtube, затоа ви праќам линк од фб страната http://www.facebook.com/photo.php?v=10151376158235103
Спојлер Според видеото и коментарите доле, сите укажуваат дека е Мајк - “there was a report on it and james denton confirms ’’ . Но, јас мислам дека не е, затоа што во спојлерите и понатаму се спомнува Мајк, во следните епизоди е присутен, а и отворив ИМДБ сега, и пишува дека игра и во наредните две епизоди. Е сега, познавајќи ги американскиве серии, една епизода сигурно ќе биде некое сеќавање што се’ било, како било, ама се надевам дека не е Мајк.
Една од најзабавните серии дефинитивно.Многу интересна епизода ми беше онаа со торнадото Не пропуштав ни една епизода..
Девојки а да не знаете од каде можам да ги симнам епизодите од последната епизода пошто сакам да си ги имам фала многу.
Јас ги најдов на www.torrentz.com, ама ги нема сите епизоди: http://torrentz.eu/search?f=Desperate+H ... s+Season+8
Имам прашање до сите оние кои ги имаат гледано сезоните по ред, зошто јас мислам дека имаше епизода мислам во претходната сезона каде што кажаа дека Орсон умрел и вака се сеќавам дека Бри одаше во станот каде што тој живеел и умрел.
Умрел? Јас се сеќавам дека отиде со таа масерката, па и се врати на Бри, па едно време сакаше да се самоубие откако остана инвалид, ама Бри го спречи да не се фрли во базенот. И подобро да се фрлеше, многу ненормален лик ми е.
Можно е, највероватно со тоа се имам збунето, од голема желба да го нема, го убив ,како и да е ке му дојде крајот!
^Имаше таква епизода, мислам дека Бри го сонуваше тоа, дека Орсон умрел, или замислуваше каква ќе биде иднината, нешто во тој стил беше работата. Инаку најновата епизода Спојлер Само што се степа Мајк со тој мафијашот знаев дека он ќе умре (ваљда е мртов) баш ми е жал за Сузан Којзнае сега како ќе се одвиваат работите од кога полицијата ги доби сликите, можеби ќе му ја префрлаат целата вина на Мајк, ако умре за да се спасат останатите.