Spoiler Се си мислев дека Мекласки ќе биди таа што ќе умри, на почетокот оти Мери Алис рече дека некој ќе умри. Навистина жално за Мајк а и неочекувано. Исто така многу жал ќе ми е доколку Том и Линет нема да бидат на крајот заедно.
Spoiler Ох ја изгледав и ќе си пукнев, пред некој ден видов дека спијлер дека или Марк или Карлос или Портер или МЈ ќе умрат, па типував на Марк по случката со лихварот. Мн ми е жал и многу беше жално, после се што поминаа заедно. Ексик ми дојдоа солзи иако не ми беше омилен лик ... Инаку се надевам да ги нема испратено сликите Орсон до полицијата, ај нека направи нешто човечко, нека ја превземи вината тој и за таткото на Габи и за полицаецот. Ако толку ај сакал како што и тврдеше, за да ја спаси(Бри), би требало да ја преземе вината...Ќе видиме А за сликите да ги пратил, не ми се верува. Ќе треба сезоната, серијата да заврши со тоа сите што ќе ги затворат. А тоа би било ту мач фо мај стомак хехе
Spoiler Мајк?! Срцки ми беа со Сузан и цело време навивав за нив. Кога се испентари Хуанита на кровот, помислив дека она ќе умре. Ама си реков тоа ќе биде премногу за Габи и Карлос, никогаш нема да се опорават. Жал ми беше за Том и Линет, ама по се изгледа ќе ги остават разведени, барем според она што го читав. А нели Орсон ги фрли сликите? Кога доаѓаа со Бри во неговиот стан, ги зeма и ги пикна во тоа Trash. Колку што знам, ќе се врати и Кетрин, можеби тоа ќе биде на погребот на Мајк Не знам, стварно не знам што ќе се случи до крајот. Ептен е неизвесно. Како за последна сезона, си ја оправдаа гледаноста.
Spoiler Уф. Леле како ќе се оправи Сузан сега. Баш ми беа трогателни последните сцени, кога му помина животот пред очи. И жал ќе ми биде за Том и ЛИнет, па како можеше он толку брзо да помине преку толку години никако не ми е јасно. По толку моменти поминати заедно, децата... А Линет за еден момент сакаше да ја остави да умре.
Spoiler Е стварно не знам зашто мораше Мајк да умре сезонава, не знам која им е идејата за понатаму, ама ова беше навистина непотребно. И сега Сузан треба да остане сама или магично ќе се вљуби за 5 епизоди? Габи признавам дека е себична, ама овојпат убаво му кажа на Карлос. И она нема низ малку поминато и кога беше во затвор и кога беше слеп, сега и со пиењето. Линет и Том сепак мислам дека ќе се смират на крај, ама овој Марк Чери решил сезонава да биде немилосрден до крај. http://www.youtube.com/watch?v=CsH05df6v8Y
Леле ама ќе биде возбудливо. До самиот крај. Најдобрата сезона дефинитивно. Spoiler Можеби смртта на Мајк ќе ги натера Линет и Том да видат дека се уште имаат чувства еден за друг. барем според промово погоре така ми делува. И не е фер за Сузан, изгледа сама ќе остане, или ќе се појави некој нов, па ќе не остават со помислата дека понатаму работите ќе се средат.
Spoiler ЗОШТООО МАААААААААААЈК?!!?!? Требаше да биде Карен, посекако при крај и е животов... Ама не залажаа, со онаа од Том, Хуанита, Карен и све и свашта.... ццц
Spoiler Знаев дека ќе биде Мајк. ЗОШТО??? Не им требаше ова... омилени ми беа со Сузан... не сакав вака да заврши... плус и МЈ девет годишно дете ќе остане без татко... жално непотребно....
За прв пат да бидам разочарана после гледање на епизода од Очајни Домаќинки, навистина немилосрдек завршеток на сезоната и на серијата воопшто
Spoiler Леле го видов промот..Ах ќе се отепам од плачење, знам, се наежив цела Ах ах, тажна епизода, ми е страв да ја гледам ...Освен што го претскажува крајот на серијата, она на крајот „кис дем губај“ да не значи и некој дека ќе заврши во затвор или? Многу неизвесно, многу можности за крајот. Сакам Линет и Том да се заедно, па кои други онолку многу деца би изгледале и би останале при себе, освен тие двајца....ах ах не можам да издржам
Едвај ја чекам наредната, осеќам ќе биде плачење... Spoiler Вчерашната епизода беше тешка. Очекував дека некој ќе умре (нели според најавите) и освен Карен, следниот во кој се сомневав беше Мајк после онаа закачката со лихварот. На момент ме сецна кога пукна, а го видов дека стои пред вратата и Сузан е доле, али 5 секунди после тоа веќе се беше јасно. За Линет не ми е воопшто криво, сама го отфрли од себе, а сега и е тешко и го бара Том назад. Таа фуфата негова не ми се допаѓа, али подобро да е со нејзе. И уште нешто, Габи е тотално во право. Мислам, со кој памет Карлос сака да напушти работа, да се пресели и да работи како советник? Не знам дали сте приметиле ама постојано кога излегува од некаде (прво затворот сега ова) е променет и со луди идеи.
Spoiler Помислив дека Мајк можеби беше убиен за да домаќинките не бидат обвинети за убиството на очувот Сега полицијата ќе го бара телото, кое инаку Мајк го закопа и многу добро памтам дека додека го закопуваше дадоа како сето тоа го снима некоја камера. По некоја логика, полицијата ќе смета Мајк дека го убил штом го закопува, само не знам како Сузан би дозволила бившиот маж да го сметаат за убиец
^ Spoiler Да, ни мене не ми се верува така да испадне. Нема шанси се да префрлат на Мајк, башка Орсон ја спомнува Бри таму, може ја раскажал целата приказна. Или Бри ќе го изеде.
Spoiler Читав на интернет некои претпоставки за следната епизода, меѓу кои една ми фати око: Можеби погребот кој е прикажан во промото, е всушност погребот на Карен А за тоа време Мајк е во болница. Зошто на погребот никој не плаче, а Керен ја нема.
Spoiler Дај боже да не е умрен, ама јас мислам дека е, затоа што прво ги кажуваат Сузан со децата напред и таа само држи ружа и ја остава над ковчегот.
^^ Spoiler Знаеш дека ти држи вода ова ^ Дека можно е да е погребот на Мекласки. Насловот на епизодата е Women and Death! Башка да умре Мајк и Сузан да е волку мирна на погребот не ми се верува. Ај ќе видиме Уште 5 епизоди Не сакам да завршат!!!!!!!!!!!
Spoiler Desperate Housewives 5 hours ago via ABC Susan Mayer met the man of her dreams when Mike Delfino arrived on Wisteria Lane. Now that Mike is gone, we invite you look through this scrapbook of memories featuring one of our all-time favorite Desperate couples. Ова го имаат објавено на фб. Или навистина е убиен или ептен мајтап си играат со нас