Многу, многу тажна епизода! Не можев да издржам на крај, се расплакав! Спојлер Интересни ми се епизодите во кои се навраќаат на некои случки од минатото. И знам дека се „очајни“, ама ова со смртта на Мајк - ич не им требаше. Еден од омилените ликови ми беше, тотално ја скршија Сузан... Почнав да помислувам дека сепак има надеж за Линет и Том. А онаа кокошкана што се плетка со Том не можам да ја смислам. Мораше да се испрчи и она на погребот.
Габи колку и да е материјалист колку и да се прави цврста личност таа е кревка одвнатре. Па Габи пред 2-3 сезони беше сиромашна нели и пак беше борбена, каква што е личност и пак остана со Карлос и се бореше за семејството. Освен нејзината афера со градинарот (мислам кој не би со таква личност ) Габи отсекогаш го љубеше Карлос и правеше се за него. Па реално и на секој од нас да ни дојде мажот дома и од менаџер кој заработува илјадници долари да рече дека дава отказ и дека ќе им дава пари на сиромашните, што ќе му речеме? Не се будали ај! За на крај да ја прифатиш реалноста. Спојлер Инаку се изнаплакав. Тажна епизода. Многу ме интересира што ќе се случи со случајот за убиството на очувот на Габи. Не верувам и се надевам нема да отидат сите во затвор а најмалку Карлос. Дал ќе е самоодбрана ќе видиме. Но и да е самоодбрана тие направија уште неколку злосторства од прекривање, соучесништво итн. Ќе видиме уште само 6 епизоди, вајда 24 ќе има како и секоја сезона нели.
Спојлер Bистина многу беше жална епизодава,јас си поплакував по малку,Mајк бре омилен машки лик ми беше од серијата а и мака ми е што ова им е последна сезона,после што ке правиме Mалку ми се чини требаше да покажат малку емоции,Cузан да,ама другиве онака ми беа ни солза не пуштија Aх и мене таа од Tом ме нервира,како маж ми личи
Беше таква, ама зашто немаше избор, Карлос беше слеп, што можеше друго. Освен тоа, на секоја караница му префрла колку тогаш се мачела и дека сега треба да и се оддолжи. Не викам дека ќе го остави, тоа сигурно нема да се случи, ама да се помири со скромен живот не ми оди. Секоја од нив си е по нешто специфична, а Габи е токму по луксузот и трошењето пари.
Ајде де, имаат Солисови доволно пари. Што преку куќата, уникатниот мебел, накитот...не им се секирајте Можеби и баш тоа е и поентата на режисерот, на крај Габи да свати дека не е се во парите и луксузот. како и да е Спојлер си припремив јас палома, си поплакав малце . Некакао многу смирена ми беше Сузан. Друго не знам што да искоментирам со епизодава, освен дека сега форензичарите можат да видат дека има отпечатоци не само од Бри, туку од уште 5 други особи. Ама кеф ми направија што го дадоа Боб во оваа сезона Линет само да не ја утне работата и да ја оплеска скроз. Ај нека бидат со Том. мене том срцка ми е
На крајот од денот сите си ја научија својата лекција и ги сватија вистинските вредности, Спојлер и јас заплакав навистна Мајк беше срцка, многу добра човек, како не умре оваа од Том како се вика не знам...
Се сложувам со сите од вас. Тажна епизода, Спојлер особено последните десетина минути во црквата и на погребот. Не сакам на крајот да одат во затвот, ама не гледам како може да заврши ова со очувот на Габи поинаку.
Само што ја изгледав последната епизода! Спојлер Најтажна епизода, уште не ми се верува дека Мајк е мртов, подобро да го пратеа на Аљаска некаде дека заработува пари, незнам што толку им сметаше во серијата. Многу ми е жал за М џеј, Сузан.. И јас навивам за Том и Линет нека се смират и така се живи и здрави. Незнам со кој памет си ја донел љубовницата на погребот?! Божемски го знаеше Мајк па да каже нешто паметно Следните епизоди ке бидат уште повозбудливи, да се поврзат првите епизодите со убиството со очувот на Габи... Како за последна,сезонава се надминува! Ке ми фали серијава многу!
Спојлер Си поплачив, се растажив, посебно и от ме потсети на неодамнешен смртен случај во потесното семејство, па и онаа песнана секогаш што ја пеат на америчкиве, католичкиве погреби ме убива зафолжително!!!не мислам Сузан дека беше смирена, туку дека беше во шок состојба, уште не е свесена што се случило. тагата се засилува кога ќе се поопушто душата.
Абе нели ја даваа серијава на Fox Life во вторник во 22 часот.Вчера место неа имаше она Lipstick Jungle.Да не знае некој сега во кое време има,или можеби е прекината??!!
Спојлер Многу тажна епизода! Мнгоу ми е жал за Мајк што умре, се расплакав на крајот, сцената кога Сузан збореше за Мајк и потоа кога Рене ја пееше песната Сега само незнам како ќе се извади Бри за ова со убиството кога и го најдоа отпечатокот Едно е сигурно, се ближи крајот на серијава
"It has now been confirmed that Season 8 of Desperate Housewives will be the final season." Нема да има 9-та сезона, оваа е последна, ова го кажаа уште кога се снимаше осмата дека ќе биде последна. Нажалост...
ABC and Cherry had been planning to end it after a seventh-season finale in May 2011. But now, Cherry just revealed he wants to do two additional seasons (eight and nine). "Marc was cutting a cake when he announced it," beamed our D.H. veteran. "He couldn't have been happier—this show isn't going anywhere." Ама и мене не ми се верува дека ќе има продолжение, поготово после целата бука што се крена дека 8 е последната.
Па да, лани објавија дека ќе има 8 и 9та сезона, ама после се објави дека ќе има само осма. Нема никакви нови вести после тоа. Последна е осмава, тоа е тоа.
Пуштете го промото на крајот кажуваат дека има уште 4 епизоди до големото финале, последната епизода финалната мислам дека ќе трае колку две епизоди или цел филм..така некако беше.
Финалето ќе биде од 2 епизоди (22ра и 23та), значи околу час и половина и веќе официјално го најавуваат како Series Finale. Потврдено е, последна е сезонава
Спојлер Уф, Бри се подлабоко пропаѓа. Можно ли е она да го извлече најдебелиот крај за да се спасат другите? Мислам дека Том почна да се освестува. Линет ме изнасмеа tall bitchy hawk