^ Ама другиот детектив не ни виде, свртен беше со грб. Затоа он искористи тогаш да допише. Каков кретен, осеќам дека од толку елан да ја стрпи во затвор Бри, ќе си остане со палецот во уста.
Еве го моето сценарио Спојлер Габи и Карлос ќе си тераат онака до крајот на сезоната, така ги бива и си се поднесуваат со мааните и недостатоците , па Карлос ќе сфати „кај можам јас жена ми да ја донаоблечам без плата, кого заебавам“.Том покажува ете љубомора и и тој ќе сфати дека Линет е дел од него, а не знам дали Линет во биткава за да го врати ќе сфати дека всушност не сака да го врати или сепак ќе останат заедно...Ајкулата од адвокат на Бри ќе ја прочита, и ќе ја засака како таква, Бри ќе биди еден предизвик за него што мора да го чита и толкува цел живот СУзан , Џули и бебето ќе си живеат среќно до крајот на животот, ќе бидни и свадба межу оние двајца и оп на крајот на свадбата (како кога бившиот загина од Сузан, ќе се случи нешто што ќе не подзини..Ааа сега се сетив, абе на Сузан и умре бившиот и сега и Мајк и го умреа, ааа не е фер. Тогаш требаше Орсон да загине, а не овај. Па пустиот и љубовник и беше на Бри хехеххе
Спојлер Да и јас мислам дека Карлос на крај сам ќе се фати за работа Инаку, мене многу ми се допаѓа односот на Габи и Карлос, дај боже јас еден ден да бидам така слободна со маж ми Туку мене Карл ми е непрежален, кај беше згоден и убав, па и интересен, па и со Бри каква интересна спојка беа Bree: We can't do this. It's adultery! Karl: Luckily we're both adults.
Спојлер Многу се нервирам оти на англичанецот и на она простата демек не му е жал ич дека мајк заради нив умре не е фер тој беше најарен од сите никогаш не изводеше трбаше да напрат барем малку д аимат грижа на совест а не вака
На кој канал ја емитуваат сега? Инаку додека ја имаше на А1 си ја гледав,стварно интересна серија. Габи и Бри најинтересните ликови деф.
^^ Епа да де ама барам некоја проверена страна, се на некои глупави наидувам, кај што 3 саати се мачиш и пак нема да ти се симне -.-
Туууу бре 29ти ајде дојди! Значи толку ми е досадно без серијава, ги изгледав новиве за 2 недели, сега пукам од досада ..
Само 19 епизоди се снимени од 8ма така? Сега 19та ќе ја гледам, мислам дека за помалце од месец дена ги изгледав и 7 и 8ма епизода, сега незнам што ќе правам
Мислев дека серијата е за тетки ама кога загледав првите две сезони ми беа интересни после почна да се повторува
Хахаха јас вчера ја гледав оваа на турски, чисто за да видам дали ќе можам да ги распознаам оригиналните ликови. Се е ок, намерно ја ставиле турската Сузан најубава, али овој Мајк е Ич не е убав. Ниту еден од мажите не е убав, ама кога го здогледав овој турскиот Зак си викам ааууу абе овој сладок биилл, па после го видов и Ендру и викам е алал да им е, кај ги ископале слаткишиве Можеби ќе ја гледам, да имам нешто да зборам со другарките, а јас презирам турски серии, али оваа ќе помине.
Ај не ја трупајте оваа серија со таа турската. Отворете си тема за неа па таму коментирајте, немојте и оваа тема да ја расипувате со турски глупости. Утре конечно излегува епизода.
јас стварно не знам зашто н ја откупија америчката до крај. на А1 одеше а на ниедна од другиве не им текна да ја продолжат. Важно тусрки серии и синхронизирани имаме на кило. Јес да и јас ги гледам некои ама претераа бре.