Јас на последната епизода од осмата сезона плаЧев. Навистина се оригинални и се мислам да си поЧнам пак да ги гледам од поЧеток и така епизодите му кратки по 45мин во денот ке одморам малку. Така нема да ми недостигаат
.. ..интересна серија...оригинални се,секогаш со нови случки и доживувања... ...јас ги имам на двд серијалите и од време на време ги гледам пак и пак и никако да ми се досадни.. . .....горе долу дури и ние македонските жени можиме да се препознаеме во ликовите од серијата,така да меѓу пријателките мои и мене кога треба да се најдиме да си кажиме нешто или да си помогниме една со друга,често си викаме ајде да сме малку очајни домакинки...ги обожавам едноставно.. .
Ги изгледав сите осум сезони и многу ми се допадна серијата. На последната епизода се расплакав, многу ме натажи.
Ги имам не знам по колку пати гледано и сега си реков така да ка прегледам темата да се подсетам и се одлучив не можам пак ке си ги спуштам од прва сезона хахахха Значи не можам без нив кога заврши не знаев за шо плачев дали за Мајк или за дека завши си ги сакаммммм
Ги обожавам Очајни домаќинки. Ги гледав на А1. Не ги имам гледано сите сезони. Најинтересна ми е Габриела.
Meне толку ми недостигаат домаќинкиве, што почнав пак да ја гледам серијава од почеток. Прилично бев малечка кога ја емитуваа на некогашната А1, па не се сеќавам на многу детали, а и никогаш немав прилика асално да ги изгледам сезоните по ред. Сите настани ми се испомешани, сè ми е збунувачко и највеќе ме интересираше првата сезона со мистериите околу Мери Алис. Сега сум на втора сезона и мислам дека си најдов „верно другарче“ за во текот на овие долги, мутави и спарни денови. Плус, последната сезона намерно не ја изгледав до крај - не знам ниту дали ја емитувале воопшто, но не е битно, ќе соберам сили до крајот на летото да се збогувам конечно со домаќинките. Барем на кратко - никако не ги бришам сезоните од компјутер, премногу ми се при срце за да се осмелам на таков чекор.
Ја симнав и ја изгледав цела серија Спојлер Некако лош завршеток , обично се очекува некое драматично завршување и слично а не ова . Некако ми беше како обично завршување а заслужи повеќе после толку многу сезони.... Нема везе беше интересна серија
Коjа сезона jа дават на фокс? Jас редовно jа гледам сериjава... наj интересни ми се Габриела, Бри, Рене и Линет.