Грешка! Не ја следам редовно сошто тие епизоди по стопати сум ги гледала. Инаку една голема информација Спојлер Пол Јанг не е мртов, само повреден Ја гледав најновата епизода синоќа, и многу ептен ми е жал за Габи...
Спојлер Хуанита дозна дека е посвоена и дека Грејс е нивна биолошка ќерка и стана агресивна и љубоморна.На психијатар им рекоа дека треба Грејс целосно да ја избришат од животот што на Габи и падна тешко, особено кога Карлос и ги избриша сите нејзини слики од мобилен.Па така Габи си купи кукла што многу личи на Грејс
auuu Се наежив. Спојлер Жал ми е за Хуанита, ама пак и да ја избришат ќерката од живот? КАко така??? Леле бе зашто не ми ги симнува????
http://btjunkie.org/torrent/Desperate-H ... b19ead0a1e Eве,јас од тука симнав. Спојлер А мора да ја избришат од животот за да Хуанита се осети повторно важна и сакана
Фала за линкот али пак нејќе 20 минути не сака да мрдне барем со 1% Нешто ми се има заебано програмата за симнување, не само домаќинките ништо не сака да симнува. Сепак фала ќе читам тука и ќе бидам во тек што се случува
Еве и од мене линк за најновата епизода, се надевам е добар, јас од тука ја симнав. http://www.zamunda.net/download.php...ewives.S07E11.Assassins.HDTV.XviD-FQM.torrent Инаку чудно ми падна на почеток што „кажаа“ кој пукаше во Пол Јанг, а после испадна дека не е тој. Аман, глупо е, сега ова ќе биде мистерија до крај на сезона. Спојлер И што има Мајк врска со Фелиша Тилман? Како ги поврзаа? Зошто ги поврзаа? И за Габи што направија така, да се даваат знаци дека оди кон лудило. Мислам дека стварно претераа, бетер шпанска серија ги направија сега.
Спојлер Па и Мајк и Фелиша имаат против Пол уште во првите сезони. А мене воопшто Габи не ме асоцира на луда,нормална реакција ми е некако
За да разбере за Мајк и Пол треба да се гледаат првите две сезони, многу е заплеткано. Мајк е всушност татко на Зек, детето што го имаа Пол и Мери Алис. А за Фелиша не ми текнува што како беше, знам само дека Пол беше во затвор зашто се мислеше дека ја убил Фелиша, мое мислење е дека не е мртва зашто не и го најдоа телото..ништо чудно ако се појави сега во серијата
Јас сега ја изгледав последната епизода. Спојлер Најмногу ми падна жал за Габи и мислам дека Карлос е премногу нечувствителен. Па забога родена ќерка и е, штотуку ја најде, не може да очекува да се прави како ништо да не било А Сузан сирота...Жална епизода.
Мајк татко на Зек? (прв пат слушам за она, а ги имам гледано сите епизоди) Спојлер Инаку ми насолзеа очите кога ја гледав Габи, серијата срање стана, зошто баш на Габи да и го заменат детето, а сега кога неможе да ја види неможе ни слика да има од неа, сиротка....
Да, во првата сезона се откри дека Зек е син на Мајк и Дијадре или како се викаше типката... тоа детето го земала Мери Алис и го одгледала заедно со Пол, а Дијадре ја убила. Мајк ја бараше Дијадре цело време, откри дека е убиена но мислеше дека Пол ја убил, а не Мери Алис и уште од тогаш го мразеше Пол. Плус дозна и дека Зек му е син, но никогаш не се поврзаа и зближија вистински. Спојлер Ама он немаше контакт со Фелиша Тилман, никогаш не правеле муабет или нешто слично. Не знам сега како одеднаш ги зближија. А Фелиша е сестра на Марта Хјуберт, Марта ја знаеше целата вистина за Зек, Мери Алис, Пол и се закануваше дека ќе каже, па поради тоа Мери Алис се уби. Откако Пол дозна дека оваа знае, ја задави и ја уби. Фелиша дозна за тоа и за да се му се одмазди да оди во затвор, намести дека он ја убил неа. Па затоа он лежеше 5-6 години затвор, ама сега во најновата сезона се откри дека Фелиша е жива и дека сето тоа е наместено, Пол го ослободија и се врати во Вистерија Лејн да им се одмазди на соседите оти не го посетувале и не му верувале. Наместо него во затвор отиде Фелиша. Еј, забегав
Па не ми е воопшто чудно што ги поврзаа Мајк и Фелиша-и двајцата имаат против него.Осевн тоа Фелиша има само за цел да го унити Пол, а во тоа само Мајк може да и помогне, зашто и нему не му е омилен
Се друго ми беше јасно освен тоа за Мајк - Зек! Но нема врска сега само се поставува прашањето: Кој пукаше во ПОЛ? Спојлер Сакав да беше мртов не само ранет, ама мене не ме слушаат
Повели и друг пат... Спојлер Инаку многу интересна епизода, најтересно беше тоа како Линет му се одмаздуваше на Том... А се појави и личност која одамна ја немаше ЗЕК, можеби тој пукаше во Пол?
Само што сакав да пишам за новава епизода и за Спојлер Зек. Многу е можно тој да пукаше во Пол, па да сака да намести некој друг. А Линет... Па мислам дека не е лесно да дознаеш дека маж ти, со кој сте имале прекрасен брак ти биле неверен. Сепак тука на сила стапува тоа што биле на пауза. Иако и тоа е дискутабилно. Сепак не раскинале. А за Габи ми е ужасно жал и ме нервира Карлос. Зошто не разговараат за тоа? Не мора Хуанита да знае... Се на се интересна епизода...
Спојлер дали ова значи дека Зак го подметна пиштолот? Спојлер искрено како убиец мене ни на крај памет не ми падна, заборавив и дека муе син на ПОл , дури кога ги дадоа на слика во домот нивни се сетив Спојлер Инаку за Габи и јас се нервирам. Јес да децата се на прво место, ама не значи дека Габи треба да страда, посебно во случај кога настанала грешка за која таа воопшто нема вина