Очајни домаќинки (Desperate Housewives)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од wolf4e, 21 јули 2010.

1. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Грешка! Не ја следам редовно сошто тие епизоди по стопати сум ги гледала.
    Инаку една голема информација
    Пол Јанг не е мртов, само повреден
    Ја гледав најновата епизода синоќа, и многу ептен ми е жал за Габи...

2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.075
    Допаѓања:
    5.139
    Мене не сака да ми ги симнува последните две епизоди. Што се десило со Габи?

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Хуанита дозна дека е посвоена и дека Грејс е нивна биолошка ќерка и стана агресивна и љубоморна.На психијатар им рекоа дека треба Грејс целосно да ја избришат од животот што на Габи и падна тешко, особено кога Карлос и ги избриша сите нејзини слики од мобилен.Па така Габи си купи кукла што многу личи на Грејс

4. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.075
    Допаѓања:
    5.139
    auuu Се наежив.
    Жал ми е за Хуанита, ама пак и да ја избришат ќерката од живот? КАко така???

Леле бе зашто не ми ги симнува???? :@ :@

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
  6. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.075
    Допаѓања:
    5.139
    Фала за линкот али пак нејќе :@ 20 минути не сака да мрдне барем со 1%
    Нешто ми се има заебано програмата за симнување, не само домаќинките ништо не сака да симнува. Сепак фала ќе читам тука и ќе бидам во тек што се случува

7. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Еве и од мене линк за најновата епизода, се надевам е добар, јас од тука ја симнав.
    http://www.zamunda.net/download.php...ewives.S07E11.Assassins.HDTV.XviD-FQM.torrent

Инаку чудно ми падна на почеток што „кажаа“ кој пукаше во Пол Јанг, а после испадна дека не е тој. Аман, глупо е, сега ова ќе биде мистерија до крај на сезона.
    И што има Мајк врска со Фелиша Тилман? Како ги поврзаа? Зошто ги поврзаа? И за Габи што направија така, да се даваат знаци дека оди кон лудило. Мислам дека стварно претераа, бетер шпанска серија ги направија сега. :@ :@

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Па и Мајк и Фелиша имаат против Пол уште во првите сезони. А мене воопшто Габи не ме асоцира на луда,нормална реакција ми е некако

9. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.075
    Допаѓања:
    5.139
    За да разбере за Мајк и Пол треба да се гледаат првите две сезони, многу е заплеткано. Мајк е всушност татко на Зек, детето што го имаа Пол и Мери Алис.
    А за Фелиша не ми текнува што како беше, знам само дека Пол беше во затвор зашто се мислеше дека ја убил Фелиша, мое мислење е дека не е мртва зашто не и го најдоа телото..ништо чудно ако се појави сега во серијата

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.243
    Допаѓања:
    67.767
    Јас сега ја изгледав последната епизода.
    Најмногу ми падна жал за Габи и мислам дека Карлос е премногу нечувствителен. Па забога родена ќерка и е, штотуку ја најде, не може да очекува да се прави како ништо да не било :x А Сузан сирота...Жална епизода.

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Мајк татко на Зек? (прв пат слушам за она, а ги имам гледано сите епизоди)
    Инаку ми насолзеа очите кога ја гледав Габи, серијата срање стана, зошто баш на Габи да и го заменат детето, а сега кога неможе да ја види неможе ни слика да има од неа, сиротка....

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Да, во првата сезона се откри дека Зек е син на Мајк и Дијадре или како се викаше типката... тоа детето го земала Мери Алис и го одгледала заедно со Пол, а Дијадре ја убила. Мајк ја бараше Дијадре цело време, откри дека е убиена но мислеше дека Пол ја убил, а не Мери Алис и уште од тогаш го мразеше Пол. Плус дозна и дека Зек му е син, но никогаш не се поврзаа и зближија вистински.
    Ама он немаше контакт со Фелиша Тилман, никогаш не правеле муабет или нешто слично. Не знам сега како одеднаш ги зближија.
    А Фелиша е сестра на Марта Хјуберт, Марта ја знаеше целата вистина за Зек, Мери Алис, Пол и се закануваше дека ќе каже, па поради тоа Мери Алис се уби. Откако Пол дозна дека оваа знае, ја задави и ја уби. Фелиша дозна за тоа и за да се му се одмазди да оди во затвор, намести дека он ја убил неа. Па затоа он лежеше 5-6 години затвор, ама сега во најновата сезона се откри дека Фелиша е жива и дека сето тоа е наместено, Пол го ослободија и се врати во Вистерија Лејн да им се одмазди на соседите оти не го посетувале и не му верувале. Наместо него во затвор отиде Фелиша.

Еј, забегав :)

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Па не ми е воопшто чудно што ги поврзаа Мајк и Фелиша-и двајцата имаат против него.Осевн тоа Фелиша има само за цел да го унити Пол, а во тоа само Мајк може да и помогне, зашто и нему не му е омилен :D

14. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Се друго ми беше јасно освен тоа за Мајк - Зек!
    Но нема врска сега само се поставува прашањето: Кој пукаше во ПОЛ?
    Сакав да беше мртов не само ранет, ама мене не ме слушаат

15. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Тоа мислам ќе остане прашање до крај на сезона. Инаку и мене не ме послушаа бре :devil: :devil:

16. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Денес излезе најновата епизода, ќе ја гледам па ќе ви ја раскажам.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Да бее! Како можеше да заборавам! Тенкју што ме потсети! :* Одма идам да ја симнам!

18. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Повели и друг пат... :*
    Инаку многу интересна епизода, најтересно беше тоа како Линет му се одмаздуваше на Том... А се појави и личност која одамна ја немаше ЗЕК, можеби тој пукаше во Пол?

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.243
    Допаѓања:
    67.767
    Само што сакав да пишам за новава епизода и за
    Зек. Многу е можно тој да пукаше во Пол, па да сака да намести некој друг. А Линет... Па мислам дека не е лесно да дознаеш дека маж ти, со кој сте имале прекрасен брак ти биле неверен. Сепак тука на сила стапува тоа што биле на пауза. Иако и тоа е дискутабилно. Сепак не раскинале. А за Габи ми е ужасно жал и ме нервира Карлос. Зошто не разговараат за тоа? Не мора Хуанита да знае...
    Се на се интересна епизода...

20. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    дали ова значи дека Зак го подметна пиштолот?
    искрено како убиец мене ни на крај памет не ми падна, заборавив и дека муе син на ПОл , дури кога ги дадоа на слика во домот нивни се сетив :lol:
    Инаку за Габи и јас се нервирам. Јес да децата се на прво место, ама не значи дека Габи треба да страда, посебно во случај кога настанала грешка за која таа воопшто нема вина :(