Спојлер Габи може и да полуди, многу бурно изреагира кога виде дека куклата која личи на нејзината ќерка е испокината Спојлер Мислам дека нема шанси Зек да го подметнал пиштолот бидејки тој само дојде до вратата не влезе внатре и + ако тој го беше подметнал пиштолот и Габи ќе приметеше, нешто се случи додека сите беа во кујната... (освен сопругата на Пол)
Спојлер Се ми се чини дека Карлос и Габи може и да се разведат до крајот на сезонава, он е многу нетолеранте спрема неа, а и така доста сезони се смирени
Спојлер Големи се шансите Габи да пукне. А и кој не би? А и не знам како Карлос така издржува, а не ни покажа некоја голема заинтересираност за биолошката ќерка...
Ништо не можеме со сигурност да тврдиме, ни преостанува само да чекаме понеделник да видиме што ке се случи во наредната епизода....
Следната епизода ќе излезе понеделник кај нив а кај нас во вторник така??? Пред неколку дена ги симнав до 12 и незнам кога иѕлеваат новите .
Леле овие од Фокс лајф претераа Пак почнаа да ја даваат трета сезона Аман више на памет ги научив епизодите
http://www.cucirca.com/2011/01/10/despe ... -i-belong/ Овде можеш да ја гледаш онлајн или да ја симнеш.
Излезена е 13 епизода , некој да ми каже превод од кај да си симнам , барав но не најдов . Редактирам: Најдов еве линк и за вас http://www.tvsubtitles.net/subtitle-154657.html
Спојлер Не ми се верува Бри што направи Ама мислам дека совеста ќе ја гризе, па сепак ќе му каже. А Габи гревче, пукна, не можеше повеќе. Уф, тешко ми стана на сцената колата каде што им ја украдоа
Спојлер Жал ми е за Габи, а знаев дека ке полуди Можеби звучам злобно но сакам родителите на Грејс да умрат и таа да живее со Габи и со нејзиното семејство. Спојлер И сега кој пукаше во Пол: Жена му или син му?
Спојлер Син му. Го препозна Пол пиштолот, дека е на син му, и затоа не ја одведе жена му во кабината, каде што сакаше да ја "казни".
Фала на информацијата, баш не разбрав, ете се разреши и таа мистерија која мислевме дека ќе не "дави" цела сезона...
Ете, сега дознавме кој е пукачот на Пол Сега сезонава нема мистерија, или така ми се чини?? А Бри... ах, Бри
За мене најголема мистерија е Габи, се надевам дека нема скроз да полуди и дека нема да заврши трагично. А за Бри мислам дека ке се дознаее уште наредната епизода, но се надевам дека нема да ја остави дечкото, бидејки сакам уште да го гледам во серијата....