Ова лето си ги купив овие наочари на Tom Ford и се The Best според мојата фаца А следново лето дефинитивно ќе се почастам со точно овој модел на FENDI Секако дека носам и ефтини наочари пример од Mango, Zara . . поефтини од тие не се осудувам пошто се крајно неквалитетни и не заштитуваат од UV зраци него привлачаат, лицето ми изгоре еднаш толку многу, а ги носев само еден ден на плажа,што завршив на лекар.
Една моја другарка , кој и да го види да носи наочари веднаш му ги бара и се слика со нив . И уше нешто , незнам јас , може таква е модата ама многу ме нервира кога ке видам врне дожд или снег , а тие наочари опнале
-зиме лете носам очила за сонце,тие се дел од мене,и имам различни фирми,преферирам добар стил и избор,така што gucci ми се фаворит -вторите веќе ги имам,а ги очекувам третите да ми стигнат,квалитет си е квалитет ги имам неколку години и фасцинантно сум задоволна од нив...
Не ми е толку слабост колку што имам потреба. Купувам оригинал ама не од Мк. многу време поминувам во кола така да сонцето смета на подолго возење. Летоска си земав Вог и многу се добри
Во последно време многу ми паднаа во очи оние рејбанки на тони зен,сигурно сте ги приметиле,со безбојно стакло Каде можам да најдам такви,знае ли некоја од вас ? Еве вакви се