имам разноразни наочари во сите бои... но не ми се сите марка нешо имам и од оние по тезги шо ги продаваат
Ги обожавам наочарите затоа што сите форми ми стојат .Имам само 1 на марка Рay Ban,а др се обични кинеска стока : ))
Обожавам наочари . Најмногу сакам од оние големите мувски ги викам јас хаха и тие најдобро стојат на мојата фаца
Дали имате забележано попусти низ оптикиве за очила за сонце?да се квалитетни а марка сеуште незнам ако видите случајно пишете ми
Ги обожавам очилава за сонце, преубави се и многу би сакала да ги имам.......али јбг шта је ту је, можам да си ги гледам само на слика хахаха
Драѓи пријатели ми треба вашето мислење, дали VERSACE 2030-моделот е за женски или машки пол, поздрав http://www.oo.com.au/Versace_Sunglasses ... P23568.cfm
јас поретко носам очила не сум баш по нив само кога одам на одмор плажи ово оно тогаш ставам очила а така за низ град никогаш
Имам 20 пара очила за сонце. Зависник сум од нив. :/ Квалитетни имам Escada & Police, неколку пара имам од Манго, H&M, Ботони.
Имам неколку пара очила за сонце, различни модели па и бои. Секоја пролет купувам нови, минатата изборот го правев со љубениот мој. Едни за мене, други за него. Одбрав очила кои многу ми се допаднаа (тогаш за тогаш) Од наредниот ден МНОГУ повеќе ми се допаѓаа неговите. Му ги присвоив очилата и истите планирам да го носам и оваа сезона, а можеби и секоја наредна зошто МНОГУ ги засакав. Очилата на првата слика требаше да бидат негови Оние на втората (до душа не се истите, ама се многу слични) се очилата кои ги носев само 1 ден.
И јас сакам вакви, ми кажуваа по Бисер имало, ама од тие ефтинките. Ај утре и така ќе идам до град и во план сум да купам вакви, ако најдам негде ќе ти кажам