Eve gi moite naocari za ovaa sezona... Veruvam deka ke vi se dopadnat, definitivno mi se UNIKATNI! hahahaha
Ги имам милион и планирам да си купам уште толку за оваа сезона Не бирам квалитетни или не,ако ми се фатат за око одман ги купувам.Али, нормално, реј бан си е реј бан шо вели хипица
jas sekad si imam maka so tie ocila...........nikadd ne mozam da si najdam kakvi so mi odgovaraat ..............pomosssssssssssss
Денеска буквално од глава не ги извадив,а башка и косата ми вешево репче,а венчето ме нервира таман ми се погодија
многу често ми се на глава и мене, особено на фах ми се со двојна улога додека сум надвор на очи, кога сум внатре венче
И јас си имам мака, затоа што имам мало лицуле и никави не ми стојат. Ама па и затоа не се замарам... авијаторки купи си, таквите обично на сите стојат. Или купи си некој со штосни рамки, па нема ни да се приметува дека не ти стојат од што се штосни.
ех лудо мало ме изнасмеа....абе и јас имам ситно лице и ко атомска мрафка сум со наочари за сонце...ама пошто не ги обожавам многу многу не ги ни носам
Сакам очила за сонце,не ми е важно дали се некаква марка или не,битно ми е да ми стојат сега се навикнав со нив да сум постојано нормално кога има сонце,за разлика од порано не ми пречеше сонцето па одев комотно без наочари за сонце,иако знам дека е и заради заштита на видот,ете сега сум често со нив,иако можам и без нив да се шетам.