Порано носев секакви сваштарии на очи,ама сфатив дека многу повеќе ми одмагаат на сонце,него што ми помагаат .Жмуркав под наочарите зошто ми смета сонцето и уште повеќе ме заболуваше главата со нив него ли без нив.А плус тука ја имам и мајка ми ,која ако ме види со шкарт наочари добива напад на шизофренија Гледам секогаш да купувам барем од оние поквалитетните,имам неколку пара од Манго,Зара..па и h&m,акцесорајз.. Квалитетот на самата наочара не е нешто вау,ама стаклото е далеку подобро од пазарските. Од поскапите мои немам,ама си носам од мама често. Сега сакам да си купам едни за мене,па сакам да ве прашам каде има поголем избор на наочари во Скопјево?Ми изгледа како во Рамстор таа да е најдобра,ама не знам баш,па ако некој се разбира повеќе нек ме упати
е јас имам вакви само што розовите се со потемни стакла а зелените се со стакло како огледало , и најубава форма ми се ray ban очилава за сонце ..
Па скапи очила за сонце не можам да купам оти неможам да сидозволам..Планирам да си купам од евтините 150-200 ден. pozz
Имам квалитетни но не сум тип за наочари за сонце, ми сметаат и се нервирам но кога пече сонце за заштита носам. Не сакам оние од пазар бидејќи може да го оштетат видот. Имам едни од Guess и едни од Police. ИмаВ едни Реј Банки ама ги наседнав и ојдоа јабана.
Нај хип начари кои сум ги видела, а да не се неосливи како на гагата, а и како стојат Штета што мене ми се премали, па некако чудно ми стојат, смешна сума од 8 евра за вака лепота
Само квалитетни наочари,и брендирани ако се може во план сум да си купам Диор,имам едни Givenchy си ги изнаносив 3 години