Никогаш не сум купила марка очила за сонце и не би дала премногу пари за тоа. Но без очила не можам да мрднам од дома кога е сончево, така да јас ги носам од потреба а не од мода. Но и плус сум си љубител на очила за сонце, ама љубител на начин да ги носам, а не да ги купувам прескапо и да ги менувам секој ден. Секогаш си имам по едни и гурам со нив додека траат или евентуално случајно ако сретнам ептен по мој вкус, бидејќи се случувало и да барам а да не најдам какви што барам, па ако случајно најдам не би пропуштила прилика. Повеќе од 500 денари за очила не сум дала. Всушност, во просек купувам од околу 300-400, ама еднаш купив и од 600. Тие ми биле најскапите. Да бе, да дадам јас неколку илјади за нив па да ги чувам бетер од очите, будала сум. Мобилен ќе изгуби чоек а не па наочари.
http://www.gardemoda.mk/categories/bell ... -61-a.html Најнови ми се овие, супер задоволна и од квалитетот и од цената. Јас ги зедов 1090 ден. ако не се лажам, а сега гледам се и уште понамалени.
Let us be real, vakvi postelnini ne sum videla vo Skopje i kolku sto znam brendovite se poznati vo Turcija Gi prebarav na Google Jas poracav, mi stigna so maalo zakasnuvanje, no prezadovolna sum od postelninata. Sum primetila imaat edna slabost deka ne davaat poveke informacii okolu proizvodite. Da se nadevame deka vo idnina ke bidat po profesionalni inace ne se losi
Имам неколку пара и си ги носам зависно од периодот, некогаш неможам без нив а некогаш толку ме нервираат кога ми се на фаца
Јас ги имам овие и најмногу ги носам моментално. Долги години не ми беше гајле дали ми се квалитетни наочарите за сонце, дури не ме искараа на очно и сега внимавам
Овие си ги купив летото од Грчки фришоп. Имам и едни Gucci, поклон ми се од Америка, и уште два пара Ray-Ban од пред 3 години ама стварно се покажаа квалитетни немаат ни една гребнатинка. Најчесто купувам оригинал бидејќи ми сметаат на очите ако ставам неквалитетни, еднаш зедов такви и никогаш повеќе.
Не сум некој голем љубител на очила за сонце, ама пак смета ова сонцево, ќе ставиш. Ленонкиве ми се закон, поубави наочари немам видено Да најдам оргинал, би ги зела па колку сакаат нека се. Имам едни вакви, само што не се баш округлести стаклата Еве ги
Мене ми се скршија очилата денеска, па кажете ми некои пример какви очила да купам. Со слики ако може. Кисс