https://sovrshena.mk/shop/a-z15240b-2/ Девојќи сакам да ве прашам да не знаете кој модел се наочариве дека на страницава или не пишува како што јас мислам или јас неможам да најдам ве молам некој ако знае нека ми каже Фала однапред поздрав
Обожавам очила за сонце и често ги менувам. Моделот, дезенот на оквирот, бојата, во зависност од времето, што облекувам и сл. Периодов многу се актуелни овални очила за сонце. Ми се допаѓа како стојат и летово ми се омилени.
Ги добив овие очила на подарок ама незнам дали се оригинал не сум толку по очилата, а дека поклон и неугодно ми беше да прашам дали се оригинал ајде ако некој се разбира за тие работи ако сака да ми каже.
Во беверли во капиштец мислам дека има доле по скаличките. Продавницата е за очила со диоптер има и леќи мислам дека во продавницата има и очила за сонце со диоптер.
Тешко е да најдам очила кои ќе одговараат на моето лице. Сите некако се преголеми, а не сакам такви. Кога купувам очила, освен големината, внимавам и на цената. Не сакам скапи марки, сосема обични очила ми се доволни и корисни.