Прекрасни очила за сонце има во една оптика во Skopje City Mall.Зависна сум од нив, и да имам 100 пак би ми биле малку.Исто како и чантите.Женска љубов
Гледав и јас на Алиекспрес, ама треба цел месец да чекам за да стасаат Затоа се распрашувам дали ги има некаде низ МКД ..
Ми требаат вакви наочари за сонце. Каде можам да најдам вакви? Има видено некој? Ама фејк да бидат дека ми требаат онака колку за шема Помош?
Sakam da si kupam vakvi , pa da ve prasam kako vi izgledaat , dali bi kupile vakvi , da ne se zeznam ( nema poseben oblik koj mi odgovara na liceto , pa gi kupuvam prvite na koi ke frlam oko )
Во последно време повеќето сум забележал нарачуваат од овде, може да ѕирнеш: https://m.facebook.com/adjaaccesories Мислам дека @buba4e89 исто така имаше нарачано наочари од тука, па ако можеш сподели како си задоволна. Сакам и јас да нарачам едни, ама последниот пат кога нарачав вака од фб, ми стигнаа поразлични од тоа што беа на фотографијата.
@Ketchup фала за препораката @MissChievous јас како за прв пат сум задоволна од Adja страната што ти ја препорача Кечо. Очилата ми стигнаа спакувани во кутија,внатре убаво спакувани. Рамката е доста цврста, бојата на стаклата зависи од типот на наочарите. Прв пат нарачувам вака без да пробам и ми стасаа истите од сликата. Моја препорака е да си нарачаш.