Здравоо. Дали некој знае каде можам да стеснам рамки на наочари? Мајка ми ми ги однела во оптика но пак ми се лабави
Здраво девојки, Дали имате купено очила за сонце од Mango или Parfois?Каков е квалитетот за таа цена? Дали вредат?
Moja preporaka e da koriatite samo originalni ocila za sonce, dokolku vi se dopaga nekoja forma na ramki togas staklata smenete si gi ima kvalitetni stakla vo optikite ili odete na Z. Pazar barajte go Ivan od zadnata strana na pazarot toj ima najkvalitetni stakla od uzvoz vo skoro site boj, i so diopter i bez diopter a cinat okolu 1000den so site mozni zastiti...
Има ли некој купувано очила за сонце од Дм? Бендисав едни ептен, ама не знам дали вредат 600ден.(не дека се скапи ама кога знам дека има по тезги за 300ден, ме интересира дали овие од Дм се квалитетни)
Здраво, ве молам препорачајте ми некоја оптика со квалитетни очила за сонце (сакам да купам машки од 100 до 150е) па да одам на сигурно и прво да разгледам онлајн
Здраво, дали знаете од каде може да се набават очила за сонце со диоптер по најприфатлива цена (може и онлајн)?
Дали во оптиките се продаваат посебно футроли за очила? Или каде да побарам вакви што се, цврсти и со ваква форма.