Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ПОДАРОК Philips Lumea Prestige за вас + консултации со дерматовенеролог

Дискусија во 'Тело' започната од Femina, 17 ноември 2016.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. @macence@

@macence@ Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2015
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    62
    Go sakam I jas bidejki posle sekoja depilacija na nadusnici so meseci sum kako da sum jadela ajvar...smea na strana nemozam da se depiliram lom sum posle toa

2. Girly01

Girly01 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Кои се можни несакани ефекти при употребата на овој депилатор ? Поконкретно, дали ја суши кожата и дали се појавуваат поткожни влакна ??
    Благодарам однапред :)

3. AnLazar

AnLazar Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Дали е безбедна неговата употреба под пазуви? И колку што имам сфатено имате два вида, едниот може да се користи на повеќе делови од телото, освен таа разлика дали имаат разлика во квалитетот и постигнатите резултати или ефективноста? Секако има и разликата во цена

4. AnLazar

AnLazar Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    А како ина сите жени од групава ми е повеќе од потребе, имам црни влакна, а ужасно бел тен, плус лом се имам направено од копање на поткожни влакни раби употреба на машинка за депилација. Замислете само како изгледааат толку црни влакна на бел тен на плажа , особено на препони, кадешто ми растат за 5 дена!!!!

5. GA.

GA. Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Секоја жена би посакала да го има во својот дом, па нормално и јас.

Дали кај оние со понежна кожа би имало некакво црвенило и траги? и дали доколку претходно се користеле некакви креми за смирување на црвенилото на кожата откако ќе го користиме фотодепилаторот може да продолжеме веднаш со користење на кремите или треба да чекаме извесен период?

6. iana

iana Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Многу сум заинтересирана за депилаторот.Подолго време сакам да го купам но никако да ми успее. Би сакала да прашам дали влијае на кожата бидејки имам нежна кожа и проблеми со депилација, дали е штетен или не? :)

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.220
    Допаѓања:
    56.900
    Продолжи да отвораш дупли профили. Наградната игра е таква: најупорниот ќе победи.

На Jordanovska-K, @macence@, Dgirlll и 11 други им се допаѓа ова.
  8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Дојдов да видам што пишала Ливинг ... и да ве потсетам дека само јас ветив частење :)

*во случај да има анкета :*

На ph.orhideja, referentka, duffi и 4 други им се допаѓа ова.
  9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.220
    Допаѓања:
    56.900
    Добра стратегија. Ако го добијам јас ќе го подарам на некоја од вас. Па ќе има пак натпревар, ама тука дупли профили нема да се земат предвид. Улизување и частенки може. :inlove:

На ph.orhideja, sanjaeva, referentka и 4 други им се допаѓа ова.
  10. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Јас сите наградни игри ги поминав, уште оваа ми остана да не ја добијам:D
    Денес ми е роденден па ако се важи тоа ако не да си кажам јас:wasntme:би сакала да го добијам, се разбира:)

На ph.orhideja, sanjaeva, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Cvetnaa

Cvetnaa Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали има некои несакани ефекти?

Го сакам депилаторов бијдеќи имам проблеми со топлата депилација,кај неможам да ја поднесувам,после тоа не сум мазна,имам црвенило.Со брич ,после 3 дена сум пак подрасната.Ми треба Philips Lumea prestige,бидејќи сакам да се чуствувам убава и кога сум гола,и да се чуствувам убава за мене.

12. fittgirl

fittgirl Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Jas imam mnogu vlakna po teloto a voedno i cuvstvitelna koza. Nekolku pati bev na depilacija no po depilacijata mi izleguvaat nekakvi fleki na kozata. Bev i na dermatolog mi preporaca da ne se depiliram i sega maka macam so bricenje na sekoi 3 dena.
    Bi sakala uste so Philips Lumea da probam da go resam problemot. :)

13. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Дефинитивно во награднава игра треба само девојки си постари профили да учествуваат....последнава недела се 95% лажни профили :)
    Уште не зачленети рокаат во темава.

14. ZelenaBanana

ZelenaBanana Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Го сакам! Единствена работа која ме интересира е дали можам да очекувам нус-појави од типот на црвенила и акни? Имам прилично чувствителна кожа и со сите методи на отстрнување на влакна имам проблем.

15. ZbUnEtA*

ZbUnEtA* Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Dali so koristenje na aparatot se pojavuvaat vnatresni vlakna bidejki posle sekoja depilacija jas macam maka so niv isto ko da ne sum depilirana

16. ema1234567

ema1234567 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Dali od ovaj ured se pojavuvaat mnogu podkozni vlaknenca ili gi otstraniva skros?

17. maleenkaaa

maleenkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    И јас би сакала да го добијам на подарок. Ме интересериа дали има некои несакани дејствија и али функционира како зрачење ?

18. JanaS

JanaS Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Би сакала секако да го имам, кој не би, доколку намали број на влакна каде и да се.
    Ме интересира дали е безбеден за трудници и луѓе кои имаат дермографизам?

19. z.the one

z.the one Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Го гледам многу одамна, учевствував и во претходната наградна игра, а сакав да прашам, јас имам проблематична кожа, без разлика дали со депилација, дали со брич, потоа ми излегуваат брунчиња и еден куп поткожни. Во таква состојба дали можам да го користам philips lumea?

20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.265
    Допаѓања:
    76.318
    Мислам дека секоја жена со зголемена влакнетост би сакала да го има, ете и јас затоа.. на 180цм висина имам доста за депилација :D а со обично депилирање брзо ми растат, па ме интересира дали поспоро растат влакната? доколку не би го добила, би сакала да си го купам некогаш ако имам можност :)

На zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.