ПОДАРОК Philips Lumea Prestige за вас + консултации со дерматовенеролог

Discussion in 'Тело' started by Femina, Nov 17, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. @macence@

@macence@ Истакнат член

Go sakam I jas bidejki posle sekoja depilacija na nadusnici so meseci sum kako da sum jadela ajvar...smea na strana nemozam da se depiliram lom sum posle toa

2. Girly01

Girly01 Истакнат член

Кои се можни несакани ефекти при употребата на овој депилатор ? Поконкретно, дали ја суши кожата и дали се појавуваат поткожни влакна ??
    Благодарам однапред :)

3. AnLazar

AnLazar Нов член

Дали е безбедна неговата употреба под пазуви? И колку што имам сфатено имате два вида, едниот може да се користи на повеќе делови од телото, освен таа разлика дали имаат разлика во квалитетот и постигнатите резултати или ефективноста? Секако има и разликата во цена

4. AnLazar

AnLazar Нов член

А како ина сите жени од групава ми е повеќе од потребе, имам црни влакна, а ужасно бел тен, плус лом се имам направено од копање на поткожни влакни раби употреба на машинка за депилација. Замислете само како изгледааат толку црни влакна на бел тен на плажа , особено на препони, кадешто ми растат за 5 дена!!!!

5. GA.

GA. Нов член

Секоја жена би посакала да го има во својот дом, па нормално и јас.

Дали кај оние со понежна кожа би имало некакво црвенило и траги? и дали доколку претходно се користеле некакви креми за смирување на црвенилото на кожата откако ќе го користиме фотодепилаторот може да продолжеме веднаш со користење на кремите или треба да чекаме извесен период?

6. iana

iana Нов член

Многу сум заинтересирана за депилаторот.Подолго време сакам да го купам но никако да ми успее. Би сакала да прашам дали влијае на кожата бидејки имам нежна кожа и проблеми со депилација, дали е штетен или не? :)

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Продолжи да отвораш дупли профили. Наградната игра е таква: најупорниот ќе победи.

8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Дојдов да видам што пишала Ливинг ... и да ве потсетам дека само јас ветив частење :)

*во случај да има анкета :*

9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Добра стратегија. Ако го добијам јас ќе го подарам на некоја од вас. Па ќе има пак натпревар, ама тука дупли профили нема да се земат предвид. Улизување и частенки може. :inlove:

10. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Јас сите наградни игри ги поминав, уште оваа ми остана да не ја добијам:D
    Денес ми е роденден па ако се важи тоа ако не да си кажам јас:wasntme:би сакала да го добијам, се разбира:)

ph.orhideja, sanjaeva, zhap4e and 2 others like this.
  11. Cvetnaa

Cvetnaa Нов член

Дали има некои несакани ефекти?

Го сакам депилаторов бијдеќи имам проблеми со топлата депилација,кај неможам да ја поднесувам,после тоа не сум мазна,имам црвенило.Со брич ,после 3 дена сум пак подрасната.Ми треба Philips Lumea prestige,бидејќи сакам да се чуствувам убава и кога сум гола,и да се чуствувам убава за мене.

12. fittgirl

fittgirl Нов член

Jas imam mnogu vlakna po teloto a voedno i cuvstvitelna koza. Nekolku pati bev na depilacija no po depilacijata mi izleguvaat nekakvi fleki na kozata. Bev i na dermatolog mi preporaca da ne se depiliram i sega maka macam so bricenje na sekoi 3 dena.
    Bi sakala uste so Philips Lumea da probam da go resam problemot. :)

13. ушко

ушко Популарен член

Дефинитивно во награднава игра треба само девојки си постари профили да учествуваат....последнава недела се 95% лажни профили :)
    Уште не зачленети рокаат во темава.

14. ZelenaBanana

ZelenaBanana Истакнат член

Го сакам! Единствена работа која ме интересира е дали можам да очекувам нус-појави од типот на црвенила и акни? Имам прилично чувствителна кожа и со сите методи на отстрнување на влакна имам проблем.

15. ZbUnEtA*

ZbUnEtA* Активен член

Dali so koristenje na aparatot se pojavuvaat vnatresni vlakna bidejki posle sekoja depilacija jas macam maka so niv isto ko da ne sum depilirana

16. ema1234567

ema1234567 Истакнат член

Dali od ovaj ured se pojavuvaat mnogu podkozni vlaknenca ili gi otstraniva skros?

17. maleenkaaa

maleenkaaa Истакнат член

И јас би сакала да го добијам на подарок. Ме интересериа дали има некои несакани дејствија и али функционира како зрачење ?

18. JanaS

JanaS Нов член

Би сакала секако да го имам, кој не би, доколку намали број на влакна каде и да се.
    Ме интересира дали е безбеден за трудници и луѓе кои имаат дермографизам?

19. z.the one

z.the one Истакнат член

Го гледам многу одамна, учевствував и во претходната наградна игра, а сакав да прашам, јас имам проблематична кожа, без разлика дали со депилација, дали со брич, потоа ми излегуваат брунчиња и еден куп поткожни. Во таква состојба дали можам да го користам philips lumea?

20. mariz

mariz Форумски идол

Мислам дека секоја жена со зголемена влакнетост би сакала да го има, ете и јас затоа.. на 180цм висина имам доста за депилација :D а со обично депилирање брзо ми растат, па ме интересира дали поспоро растат влакната? доколку не би го добила, би сакала да си го купам некогаш ако имам можност :)

zhap4e and LivingGlam like this.
Thread Status:
Not open for further replies.