на целото тело и мн ми е мека кожата после тоа ама не ставам редовно оти ми е мн мрсна а на лице не доаѓа во предвид
јас ја користам оваа и во неа ставам бадемово масло и витамин Е и многу сум задоволна. Се мачкам по цело тело, а на лице не- и онака ми е масна кожата
Исто и една моја другарка спомна за влакненцата. Нема врска, јас и на лице ја ставам онаа од Бекутан, со невен што е, ништо несакано се нема јавено (влакненца), а ако веќе има таков ефект, верувам нема да се употребува кај бебенца на најосетливите места. Слободно мачкајте се, хранлива е
Имам многу мрсна кожа на лицето и затоа не ставам павличева. А за тело не сум пробала - но се си мислам кога ќе ставам ке ми се лепка цело тело. Незнам зошто ми е таа мисла
Лице не а за раце и нозе ми е супер и си ја ставам и после интимна депилација абе супер ми е како на бебенце
Павловичевата маст е многу корисна работа ... бидејќи учам фамрација редовно си ја правам сама и многу ми помага за погрубите делови ...сите кај мене дома се задоволни од неа, имам доста вишок и има доволно за сите ..
A за интимните делови ја користите?јас разбрав дека и за таму се препорачува ако имаш црвенило ,чешање или детска пудра исто може...
Ја користам за се и преубава ми е.за лице,за тело,и на интимните делови го смирува воспалението.едноставно неможам без неа овие ми се незаменливи
- незаменлив крем. За испукани и груби усни, за лакти, за петици. И мирисот ми е многу нежен, ја користам веќе 4 години и не ја менувам за ништо.
порано и јас ставав павличова маст на лицето сега поретко не дека не е добра ми се допаѓа ама сега ја користам за рацете за усните ако ми се испукани а и за петици понекогаш си ги осеќам мн суви и се намачкувам од павличовата маст
Shelea ти го украдов сличето од мојата омилена павловичева маст ја користам нон стоп , веке долги години, имам сува кожа и ми е феноменална, се мачкам на лице,на раце, на џозефинче на секаде
јас ја користам на бекутан само таа во кутија што е ставам на лицето кога имам лишаи ми излаваат блиску до очите и несмеам да ставам ништо друго мене ми помага многу посебно пролетта кога доста патам од нив
И јас ја користам секојдневно,и тоа за се имам и шапончиња,пудра и млеко за тело бекутан,миризот е незаменлив а и најзадоволна сум-снаеш сигурно си е сигурно и оваа ми е убава-
Од павловичевите креми најзадоволна сум од оваа, ја користам за лактовите, колената па дури некогаш знам да ставам и на лице И јас ја украдов сликата од Шилеа Спојлер Еднаш случајно налетав на едно млеко за тело во Кам маркет кое имаше сличен мирис со Павловичевата и го купив. Mислам дека се викаше Аldena, преубава ја правеше кожата.
http://static1.framar.bg/product/pavlod ... y-crem.jpg Јас ја користам оваа и презадноволна сум ставам на мозолчињата и помага ја смирува воспаленоста и по неколку дена мозолчињата исчезнуваат(со редовна употреба)
И јас ја користам истата и мн сум задоволна,исто и јас за лакти и петици и за газенце мн е мазно после тоа