Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Палто од крзно

Дискусија во 'Мода и стил' започната од LoVeR, 9 септември 2010.

1. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    вистинско крзно не би ставила на мене па макар и живот да ми е во прашање, ниту пак би допрела, мислам секој момент врисок ќе слушнам.
    Вештачко крзно, бунда, елеци, ефтино и кич делува

2. Cool savage

Cool savage Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Како и секоја сезона, така и оваа ќе има модели кои ќе бидаат ХИТ за зимската сезона 2018/2019 гоина.
    Крзнените палта се враќаат повторно во патот на модата.
    philosof-giv-give-shuby-2018.jpg
    Посебно истакнати ќе бидаат сите нијанси на кафеава боја.
    Color_icon_brown.svg.png
    ...но тоа не значи дека светлите бои ќе останат надвор од светот на модата.
    11406_231117110207726_736x1102.jpg vestacka-bunda-vo-boja01.jpg

Во трговските центри има скоро во секој бутик такви палтенца, но бидејќи таму цената е поголема, можеш да си разгледаш и во обичен бутик, елеганцијата со такви палтенца се зголемува многу, особено за ноќно излегување. Не знам кој е твојот вкус на вакви палтенца (долго или кратко). А бојата можеш да си ја одбереш соред зимската облека во твојот плакар. <3

Each has its own taste and style. :)

Секој си има право на свој вкус и стил, но таквите палтенца се враќаат се повеќе по улиците на модата :)

За разлика од претходно кога се користеа бунди од природно крзно, сега не е така и токму затоа се поефтини.
    А за продавање, можеби можеш да ги продадеш на некој. :)

Потполно се согласувм со тебе ;) , женственоста е голема во такво палтенце, а и елеганцијата.Вистинска ДАМА со такво палтенце.

ДА. И ова според мене може могу добро да се искомбинира, а и сеуште не е излезено од мода елечето.

Последна измена од модератор: 21 ноември 2018
  3. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    7.967
    Без разлика дали е од природно или вештачко, јас не можам да ги поднесам. Појќе сакам капут, него ли ова.