Starlight е бојата и мене најмногу таа ми се свиѓаше инаку и црниот не е лош. Ако имаш потенка рака барај 40мм. Од мојот модел гледам нема на залиха 2022 е, барај SE 2023 сега што искочија сигурно ќе најдеш.
Имам Samsung Watch 4, само еден месец го носев а го платив повеќе од 300 € пред 2 години. Катастрофа, ме болеше раката од него.
Dali nekoja go ima SAMSUNG GALAXY BAND FIT3 SILVER zenskiot casovnik i kako e zadovolna ,sakam da si go zemam ...iskustvo nekoja ...fala
Сакам да си купам нешто вакво ептен едноставно, имате ли некоја препорака или лично искуство конкретно со овие часовници? Битно ми е да ми мери спиење, чекори итн.
dali nekoja znae ako zemam casovnik samsun galaxy i mobilniot mora da mi bide samsung ili nema vrska koja marka e mob
Оти оддамна се мислам, нешто ме влече накај саатов читав ептен добри ривјус и да си земам сеа со без каматниов период во нептун. Има ли некој искуства со саатчево? Колку му држи батерија?
Јас го имам, го полнам скоро секоја вечер зависи колку го користиш. Провери и во istyle колку е, би требало да е поевтино таму.
Да, од сабајле до вечер. Ми останува батерија ама не е доволно и за утредента, па го полнам секоја вечер. Најдобра работа што ми се свиѓа општо е тоа што многу помалку се користи телефонот, не губам време на глупости туку само по потреба. Си гледам на саатот и телефонот го земам само за нешто итно. Еве деновиве не го носам и одма почнав да главам на телефон.