S4 (https://www.neptun.mk/categories/84118249-Xiaomi-Watch-S4-41mm-Milanese-Strap--Sunset-Gold-) тие најдобар од сите понудени и достапни на нашиов пазар. Мислам дека од оваа година може да се поврзуха со Apple уреди, но сепак не сум сигурен да препрашаш таму.
Ste imale plateno so casovnikot doblizen do fiskalna kako kartickite ,funkcionira toa ,normalno tie sto poddrzuvaat Garmin pay ?
И менее ме интересира дали може да се поврзи/интегрира со ајфон! Иначе за apple watch имам еден куп reels демек сите корисници на apple watch во 6pm трчаат за на полнач да го стават…
Јас овој го зедов пред една недела Спојлер Ми легна некако ептен. За батерија не можам уште да кажам, кога го зедов имаше некои 60% после инсталација, спарување, надградби и се' со ред. Уште го учам, немам уклучено посебно за вежбање, се'уште, ама и тоа наскоро ќе биде. Го полнев завчера првпат, сега е на 75% со нотификации, повици, аларми... Досега истражував за workout mode, утре ќе пробам со него, па ќе видам како ќе биде. Имам и Шаоми, Mi watch lite, мислам дека е првиот од таа серија модели што излегоа. Топ е саатот и доста издржлива батерија има, до седум дена и повеќе трае, ама на него немав нотификации и повици, т.е не ми беше поврзан цело време со телефонот, само за апдејт. Ама ремчињата им се ужасни. Во овие 5 години колку што го имам, сменив мислам седум ремчиња. Пукаат брзо на местото на закопчување и брзо се кинат баш тука. Имав и оригинални и од Алиекспрес нарачани, исти беа и тие и тие, затоа овојпат зедов саат со метално ремче.
@bookslover Нон стоп поврзан, heart rate, sleep monitoring ми се пуштени да мери, вежбам 4 пати неделно минимум, нотификации исто поврзани. Забравам кога сум го полнила. За споредба, другарка има Самсунг 8 на два дена го полни. Е сега менито му е по фенси, функции мислам тука негде се и кај двата.
Добро како спиете со нешто вакво? Да мерел колку си спиел? И шо праи у однос на квалитетот, го подобрува? Дали си наспан, дали си свеж, шо си? Да спијам со нешо поврзано со блутут Ама шо зборам па ја, вие и со телефон под перница сте у стање да спиете.. Хелти хелти
@Panda00 Не знам за ајфон, Mi Fitness се вика апликацијата за поврзување. Btw кога спијам гасам блутут и интернет. И да, спијам со телефон до глава зашто сабајле треба да станам за на работа без да разбудам пола куќа.