Имам бонус во телеком и сакав да земам galaxy watch 4 ама не се поврзувал со ајфон и никој модел не им се поврзува со ајфон од оние што они ги имаат и незнам што да правам? Се мислев да го земам па да го продадам и да земам galaxy active 2 тој се поврзувал ама па е по слаб модел од 4ката.И што би се рекло коњ за магаре треба да мењам.А Apple watch се многу по скапи и реално и ќе ми дојде многу… Не ми е нешто неопходно за толкава сума на пари да доплаќам…Дали би ми вршел работа и без да се поврзе со телефонот? Или?Ваши мислења?
Vidi Garmin dali moze so Iphone. Kako resenie na problemot Btw ako mozes 2ka galaxy zemi go...ne e telefon ova pa koj znae so ke pravis na nego. Da vidis povik ako imas, vreme, cekori, i ostali gluposti .
Сега дури ја видов поракава Одличен е, прво ми се виде преголем за мене (тој од 44мм го земав) ама сега дали се навикнав , ок ми е батеријата трае 2 дена со се уклучено на него, може малку трае да но не ми е важно ,и така кога спијам го вадам од рака, па тогаш го полнам. Немам нешто негативно да кажам
Не може Дејзи јас кога бев во потрага ми рекоа андроид watch не можеш да поврзеш со ios тeлефон. Секогаш ќе има некоја пречка освен ако не сакаш како моден додаток да го носиш. Најефтина варијанта на ејпл е Apple Watch SE има сѐ и не е скап.
https://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10066_10246&product_id=49838 Дали вреди да се купи овој smartwatch? За подарок ми е, ама не сакам да купам некоја глупост, а не се разбирам баш...
За таа цена повеќе ти го препорачувам овој модел. Немам никакво искуство со Blackview како компанија, но веќе 2 години го користам Mi band 4 и сум презадоволна. Секако ова не е класичен часовник туку band ама сеедно поседува повеќе корисни функции. Разгледај reviews на Јутуб да ти стане појасно. Тоа е нешто што мене ми помогна кога јас го купував мојот саат.
https://www.neptun.mk/categories/SM...G-Galaxy-Watch-5--SM-R910NZSAEUC--Silver-44mm @Billy Idol или некој друг може ли мислење за овој модел , или за Самсунг watch 4* , бев решена за 4ка ама сега гледам и 5ка е во тек . Или некој на Гармин ( до 300€ макс ) ама некако не сум многу за Гармин незнам зошто а немам искуство со ниеден Самсунг имам моментално па ми треба за со него, да имав iphonе без размислување ќе земев apple watch. Сакам да има опции речиси секакви можни , па предложете нешто @koritsaki како си ти задоволна од 4ка
Мое мислење е да одиш со оној кој највеќе ти се допаѓа на изглед. Горе - доле сите имаат слични функционалности во тој ценовен ранг, а часовникот е, според мене, прво моден додаток. Ако тоа е Самсунг, оди со него.
Јас сум задоволна од Гармин. До сега ми се чини дека се ми покажува точно. Спиењето ми е катастрофа и тоа ми го докажува.
Да, горе - доле за спиењето не би имало проблем. Јас имам Mi Fit Band и исто така ми кажуваше колку малку спијам и дека треба да спијам повеќе. Па, решив да го поправам. Веќе не ја носам алката.
Чекај нели ние сме интроверти ? Зошто не спиеме ? Не знам човек, и кога спијам повеќе часа ми дава Light sleep a REM и Deep Sleep ми се многу малку. Изгледа и ти си како мене overthinker ?