Ја користи ли некој Mi Fitness апликацијата у комбинација со Xiaomi Smart Band 7 Pro? Или општо само апликацијата? Имам проблем со синхронизирањето.
Јас имам неколку замерки. Не најдов решение за синхронизацијата. Изгледа самиот саат нема меморија, па ако не ја отвориш апликацијата пред 12 не ти ги префрла податоците за тој ден. Со стариот саат немав таков проблем, памтеше уназад мислам 7 дена. Исто екранот ми е малку посензитивен од претходниот, па чат пат по грешка си сменам позадината. Некој пат и нотификациите каснат, разговор на кој веќе си одговорил ти стига отпосле. Иначе има доста опции за вежбање, има и посебно мени за трчање зависно дали си почетник, напреден.. И секако стандардните мери пулс, кислород, стрес, спиење. Се на се не е лош, убав е на изглед и удобен на раката.
Дали на Xiaomi smartwatch lite може да се гледаат слики од галеријата на телефонот и дали се отвараат пораките од инста пример со фотографија?
Apple watch 41mm или 45mm? За маж ми е, не знам како да одберам да не утнам. Некој од маживе тука да каже ако има?
Ако некој го има моделот на детки смарт часовник ldk d900 да каже искуство. Го гледав го има во техномаркет и во аноч.
Moze docna odgovaram, jas imam i super e. Prethodno isto koristev garmin venu sq pa smeniv za venue 2.
Јас за мене го земав SE зашто 8цата ми изгледаше огромен на раката и сум задоволна. Тоа што ми треба го има. Разликата е тоа што 8цата има повеќе сензори ама цената е дупло помала. А ако си машко 8цата (или сега новата 9ка) многу подобро мислам ќе ти стои на рака, како и да е мораш да одиш да разгледаш. Јас најмногу за вежбање го користам, а се што е плус ми се наоѓа, пример телефонот го земам во раце само на форумов нешто да прочитам додека пијам кафе, другото погледнувам на саатот.
Женско сум затоа ме интересира од женска перспектива кој саат ви се свиѓал. Ако не ти е проблем можеш ли слика да пратиш и да ми кажеш од кај го зема и колку? Сакам да видам на женска рака како стои хаххаха.
Еве исеков од една слика што најдов во тел Спојлер Го земав од iStyle, баш овој модел: https://istyle.mk/apple-watch-se-2.html?color=3324&config_size=1656