Пантолони. Зошто фустани може да се каже и дека не носам. А ако носам обавезно се долги макси или до под колена. Кратко не носам, а мислам и дека никогаш не би носела, не обожавам.
Fustan Koga kupuvam poklon za devojcinja obavezno fustance. Zato i site me vikaat tetka fustance. Zimo, leto sekogas fustance. Ne deka nenosam pantaloni , ama....... Mnogu e lesno za nasabajle. Nemas potreba da smisluvas kombinacii, pa odelo, neodelo...
На една другарка еднаш и кажав дека добро и стои фустан и ми рече: Сакаш да кажеш дека немам добри нозе па затоа не ми стојат пантолони? На шала се разбира.
Претпочитам панталони или фармерки и ниски, рамни чевлиза секој ден пошто, сакам да пешачам и пешачам, поприлично. Фустаните ми се за кога имам потреба да си направам треп-треп во огледало,вклучително и излози на бутици, нали ..их, шо си убааа и полетна! Сезона им е - сезона за убавеење. цц.. малкуглупостиодмојотненаспанмозок.несенаодмет.
Повеќе обожувам панталони и фармерки, ретко кога облекувам фустан само за кога одам некаде пример: роденден,забава,свадба и сл.
И јас не носам кратко... не сум таков тип.. мене повеќе ми се допаѓа да се облекувам во фармерки,панталони,тренерки,трицеклисти и сл.
A zdolnishte? Nosam i pantoloni, i kratki fustani. Dolgi fustani ne sakam, imam samo eden dolg, leten, i toj e so otvorena noga.
Фустани носам само кога излегувам а за секојдневни работи и излегувања си преферирам добра фармерка и пантолони
Многу сакам фустани и носам има и секојдневни убави и прикладни за носење,ама позгодно сепак е во панталони,фармерки така да комбинирам
Vo plakarot imam okulu 30 fustani ,nad 10 suknji a pantoloni/farmerki odvaj 1-2para....Fustani definitivno <3