Kога ги гледам панталончинњата и фармерките ми се плаче. бремена сум и сакам да си нос фармерки,ке може ли да ми кажете каде да најдам во скопје за трудници фармерки ама убави,во центарот блиско некаде да не е далеко.планирам да доагам накај ск.ако можете помогнете и колку се движат,цените.
Во трговскиот во Буњаковец има неколку продавници за трудници, 5 сигурно има. Братучетка ми пред неколку години од таму си купи фармерки со многу копчиња, си ги регулираше до последен ден од бременоста Eве панталониии, јас во последно време ептен ги засакав, а порано за мене единствена панталона беше фармерка, ама со тек на време човек се менува
Еве неколку комбинации со панталони. Ах и тоа како се вратија во мода панталоните, па време беше малку да ги актуелизираат.
Не носам пантолони, поради тоа што имам чувство дека не се за мене и за мојата возраст Иначе има навистина преубави и интересни моделчиња, кои навистина ми се допаѓаат. Но јас сепак им останувам верна на фармерките
каде можам во скопје да најдам вакви пантолони,ми треба ваша помош.фала ви однапред Не мора да се исти може и слични
За летно време се прекрасни, лани си купив едни тегет, а тексесот ми се скинаа,така да ова лето планирам да се подновам со нови тексас и крем.
еве ви линк од страната од каде што ги прикачив сликите,има многу убави и евтини алишта,од тука некои панталони се и по 1 долар,истото го кажав и во темата за фустани. само за нарачка незнам колку ке земат за достава,да не е многу доставата ке си нарачам http://www.wholesale-dress.net/hot-sale ... 33016.html