Мен секогаш нозете се ми ладни, дали зима, дали лето...обевезно носам папучи (домашни чевли) Но зимата носам и плетени чорапи. Многу се ми удобни и многу си ги сакам
Папучиве ми се последниве денови болна точка. Купив едни од пазар за 150 денари, ај што ми утна и ми дал едно бројче помали, и сега со два пара чорапи ми е кнап епа да ми извинат во зима не се носи еден пар второ копаат на нафталин, нема абер да се одмириса. И морам нови да си купам! Дај кажувајте кај има евтини папучи, топлинки што и да е и какви сака нека се, само да не мирисаат на нафталин!
тешко дека за 150 ден ке најдеш некои што не мирисаат логички ако размислиш дека 150 ден е еден сендвич или колку е се скапо за 150 ден не можеш да оцекуваш ништо друго него мадер из кина хахаха
^^ Мајка ми пред два-три саати ми донесе од кинеската продавница онакви топлинки, некои кучиња не знам што се, помаранџести, не се убави али битно не мирисаат! Не знам како е можно
Ау,неможам без домашни влечки носам ортопедски од аптека купени многу ми се удобни,ги купив поради болките во грбот и кичмата,бидејки на работа сум се во штикли па барем по дома да ми е практично и да ми се одморат нозете.
Еве ги моите кученца за нозе. Сестра ми си ги беше купила за нејзе, ама ми ги подари и сега си се мои. По цел ден си ги носам и многу ми ги топлат нозете.
Сега зимава носам и папучи и топлинки бидејќи многу е ладно , а кога е ладно , во нозете ми е ладно најмногу Вакви слични со зајче имам папучи А топлинки имам виолетови
Аааа без папучи никако! Во зима носам папучи да ме топлат по дома,а во лето собни летни влечки. Без нив не можам. Дома ги имам премногу,и за гости.
Носам и сум носела постојано и кога гледам дека внуките ми растрчуваат боси постојано сум лошата и викам по нив за да се обујат ... дури и најчесто јас им носам како поклон Спојлер Сега ке си нарачувам едни да видам дали ке ги бива хихихи