И јас спаѓам во тие кои не можат да носат папучи. И да облечам веќе по 5 минути барам каде сум ги забутала Ама затоа си носам нешто слично на калчунки, си ги купив од Jumbo и ми се како уште еден пар чорапи
Папучите ми се како UGG чизми,само што се ниски до глужд.Внатре имаат крзно и топлат како 3 пара волнени чорапи да сум ставила на нозе
Носам обични пластични летни влечки како за на плажа, имам едни што ги наменив за дома, бидејки класичните зимски папучи неможам да ги носам, бидејки нозете секогаш ми се жешки и с'клет ме фаќа, па затоа ги заменив со летни влечки.
Дома носам гумени влечки. Немам гајле. Ги носам скоро 2 години. Ги перам со прашок и за еден саат се суви. Имав и папучи, ама после едно перење се упропастуваа.
dali znaete kade vo skopje ima izbor na slipper boots i kolku pari se odprilika? fajlovi/image/42461 vakvi bi trebalo da se
Во Веро центарот и во Рамстор има штанд на Ипанема,во Веро се десно од скалите,таму кај one што е,а во Рамстор кај ресторанчињата за јадење го има штандот и има еден куп вакви ,во различни бои и дезени.
Овие на штандовите ти се околу 900/1000 денари. Има и во Џамбо таму можеби се поефтини. Јас да прашам дали имате видено топлинки (со животинче или слично) по пристојна цена. На овие штандови ми се ептен скапи, а во Џамбо има само еден/два вида. Топлинки ми се дефинитивно најзгодни за по дома, папучите си ги заборавам насекаде. Некаде низ Скопјево имет ли?